Valioliiga ke 04.01. klo 21:45

Leeds - West Ham

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

West Ham ei osu edes laiturilta järveen! Piristyykö Leeds entisestään, kun tuore puolustajavahvistus debytoi?

Leedsin pelaajatilanne on parantunut roimasti MM-tauon ansiosta ja tällä hetkellä sillä on ainoastaan kolme pelaajaa varmuudella sivussa. Pahimmillaan poissaolijoita on tällä kaudella ollut kymmenkunta useampaan otteeseen, joten parin kuukauden kisatauon vaikutus näkyy varmasti jo sen puolesta positiivisesti myös isäntien tuloksissa. Elland Roadille saapuu keskiviikkona vieraaksi mollivoittoisesti viheriöille palannut West Ham.

Leeds taipui paluuottelussaan odotetusti Manchester Citylle kotonaan, mutta viime viikonloppuna se pelasi vahvan nollapelin St. James’ Parkilla. Maalittomaan tasatulokseen päättyneessä kamppailussa sarjakolmosta Newcastlea vastaan pelikiellosta vapautui tärkeä Tyler Adams ja pelaajatilanne on muutenkin parantunut Qatarin kisojen aiheuttaman pitkän ottelutauon aikana.

300 ILMAISKIEKKAA MOON PRINCESSIIN JA BOOK OF DEADIIN

Trickz-kasinolla ei pelleillä. Saat nyt yhteensä 300 ilmaiskiekkaa kahdelle talletukselle!

Voitot suoraan pankkitilille minuuteissa!

PELAA

Isännillä ainoastaan Luis Sinisterra, Archie Gray sekä Stuart Dallas jatkavat varmuudella sairastuvalla. Patrick Bamfordin pelikunto on pienoinen kysymysmerkki. Kahdella tappiolla Valioliiga-kentille palanneella vastustajalla West Hamilla sivussa ovat puolestaan ykköstoppari Kurt Zouma, Maxwel Cornet sekä mahdollisesti hyökkäyspään tärkein yksittäinen palanen Michail Antonio, joka on kärsinyt sairastelusta.

Leeds United

@LUFC
💬 "I’ll give everything for the badge"

Kuten sanottu, vierailija on hävinnyt molemmat matsinsa MM-kisojen jälkeen. Hammersin maalintekovaikeudet ovat saaneet jatkoa ja esimerkiksi edellisessä matsissaan Brentfordia vastaan se jäi maaleitta häviten 0–2-numeroin. Jos Antonio on kaiken lisäksi sivussa Leedsin vieraana, toiveet vieraiden maalinteon osalta eivät ole järin korkealla. Ainoastaan Wolves (10) ja Nottingham (12) ovat tehneet David Moyesin miehistöä (13) vähemmän maaleja Valioliigassa.

Pelivalinnaksi otetaan kotivoitto (1X2). Jesse Marschin miehistö on saanut tärkeitä palasia takaisin tauon jälkeen ja väläytellyt jo tähän mennessä. Kotijoukkueelle tarjottu kerroin on myöhästynyt joululahja, joka kelpaa hyödyntää jopa reilummalla panostuksella. Lisävirtaa joukkue saa varmasti tuoreen hankinnan puolustaja Max Wöberin debyytistä. Joukkueella on ensimmäistä kertaa Dallasin loukkaantumisen jälkeen mitat täyttävä palanen alakerran vasemmalle puolelle.

Betsaa Leedsille ja saat 25€ ilmaisvedon!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun isket 25€ betsin Uhmapelaajien kohteelle (1X2 – Leeds), saat normaalisti betsin osuessa voittosi ja voit nostaa ne heti pankkitilillesi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “1X2 – Leeds” 25€ panoksella ja voit voittaa 62,5€.
4. Kun veto ratkeaa, saat uuden 25€ vedon ilmaiseksi!

*Tarjous vain uusille asiakkaille.