pe 15.06. klo 21:45

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Lega A : Trento – Milano | Trento taistelee

Tänä iltana Milanolla on mahdollisuus ratkaista mestaruus voittamalla Trento vieraissa. Sarja on ollut viime peleissä todella jännittävä ja viime ottelussa Milano oli suurissa vaikeuksissa Trentoa vastaan viimeisen 10 minuuutin aikana ja eikä ollut kuin viidestä sekunnista kiinni etteikö Trento olisi yllättänyt. Kotietu on ollut valttia ja tänäänkään siihen ei tule muuutosta.
Trenton peli on parantunut peli peliltä ja joukkue onkin täynnä itseluottamusta. Joukkue on osoittanut erittäin kovaa taistelutahtoa nousemalla suuremmankin piste- eron takaa isku etäisyydelle. Trento on tulee varmasti alkuun kovalla hurmoksella ja tällöin on saatava eroa, jotta voitto olisi helpompaa.
Shavon Shields oli jälleen tehokkain pelaaja tehden 27 pistettä kaksi syöttöä ja yhden levypallon. Tälläisiä kuumia pelaajia Trento tarvitsee ja on lupa odottaa, että hän on tänään joukkueen tehokkain pelaaja. Bookerit pitävät ottelua tasabookkina, mutta sen ei todellakaan pitäisi olla näin vaan Trenton pitäisi olla suosikki. Tämä kuitenkin kelpaa peleihin enemmän kuin hyvin.
Tänään on lupa odottaa Trenton ottavan komennon heti alusta alkaen ja vievän sarjan vielä kerran Milanoon. kotietu, taisteluhenki sekä Shieldsin tehokkuus ovat ne tekijät, millä Trento ottaa voiton tänään.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ