La Liga su 29.05. klo 21:00

Leganés - Almería

Almerían on pakko saada tulosta! Nouseeko joukkue suoraan La Ligaan?

Almería floppasi edelliskierroksella pahasti, kun se menetti kotonaan pisteitä Alcorcónia vastaan. Nyt joukkueella on edessään todella tärkeä matsi, eikä pelipaikka ole helpoimmasta päästä, kun Leganés isännöi sarjakakkosta. Vierailija tarvitsee suoran nousun varmistamiseksi edelleen tulosta, sillä Valladolid on ainoastaan kahden pisteen päässä sarjakolmosena. Isännillä on lukuisia pelikieltojen aiheuttamia poissaoloja, mikä saattaa horjuttaa sen tekemistä.

Leganésilla ei ole tuloksellisesti paineita viimeisellä kierroksella. Ainakin Allan Nyom, Yacine Qasmi sekä Seydouba Cisse ovat pelikiellossa korttitilien täyttymisen vuoksi. Lisäksi Asier Riesgo otti tällin edellisessä kamppailussa, joten maalilla saatetaan nähdä kakkoskoppari Dani Jimenez. Isännillä on kokoonpanossaan jonkin verran syvyyttä, mutta sekoittavatko poissaolot kuitenkin liikaa pakkaa?

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Almería konttasi pahasti viime viikonloppuna, kun se jäi 1–1-tasapeliin Alcorcónia vastaan kotikentällään. Vieraissa homma on kuitenkin sujunut suhteellisen hyvin ja etenkin puolustuspelaaminen on ollut vahvaa. Punavalkopaidat ovat päästäneet vähiten maaleja sekä koko sarjassa että vierasnurmilla. Leganésille tämä kausi on ollut jättimäinen pettymys ja edelliskierroksen vakuuttavasta 0–3-voitosta huolimatta sen menestykseen kauden viimeisessä matsissa on vaikeaa uskoa.

Pelivalinnaksi otetaan yhdistelmäkohde vierasvoitto (1×2) & alle 2,5 maalia. Isäntien ympärillä on kysymysmerkkejä enemmän, eikä sillä ole pakottavaa tarvetta ottaa mitään riskejä. Toisaalta vieraille ottelulla on valtava panos ja valmius napata vähämaalinen voitto.

10 euroa pelirahaa