Grand Slam su 22.01. klo 06:30

Lehecka - Auger-Aliassime

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Kanadalaistaituri on kypsempi kuin koskaan! Vastustajalta ei mitään pois hienosta turnauksesta, mutta…

Nuori tšekkitaituri Jiri Lehecka pelaa upeaa turnausta, mutta samaa voi sanoa maailmanlistan kutosesta Felix Auger-Aliassimesta. Erityisesti kanadalaisen pelaamisesta on paistanut sellainen rauhallisuus, jota ei aiemmin olla nähty. Vaikka vastustajat ovat voittaneet eriä, perinteistä höntyilyä ei olla nähty – sen sijaan jotain aivan muuta.

Kypsempi Auger-Aliassime voi vielä olla kova sana, kun tämä yllätysten jo tähän saakka täyttämä turnaus rullaa eteenpäin. Tuleva vastustaja Jiri Lehecka on pudottanut viime kaudelta lähinnä Cincinnatin sensaationa muistettavan Borna Coricin, Christopher Eubanksin ja viimeisimpänä – ehdottomasti suurimpana päänahkana – Cameron Norrien viiteen erään venyneessä ottelussa.

Nyt ei kuitenkaan kannata nuorukaisen otteista yli-innostua, sillä Lehecka on nähty selvästi keskitasonsa yläpuolella. Hienoa on, että hyviä onnistumisia tulee – kyseessä ei kuitenkaan ole mikään Carlos Alcaraz -tyyppinen teinisensaatio, joka voi yhtäkkiä olla maailman paras. On väistämätöntä, että notkahdus pelaamisessa tulee jossain vaiheessa ja todennäköisesti laadukasta turnausta pelaava Auger-Aliassime on liikaa.

#AusOpen

@AustralianOpen
Sealed with a ninth ace on the day.

We'll be seeing @felixtennis on Sunday!

@wwos@espn • @Eurosport • @wowowtennis#AusOpen#AO2023

Ilman vaikeuksia kanadalainen ei missään tapauksessa ole näissä kekkereissä selvinnyt, syöttäminen ei ole ollut kovin tasaista ja helppoja virheitä tulee. Positiivista on kuitenkin, että häsellys on huomattavasti vähentynyt ja mies on selvästi nostanut tasoaan ongelmanratkaisijana. Viimeistä edellisen kierroksen ottelun alku Alex Molcania vastaan oli Auger-Aliassimen näkökulmasta karmea, mutta 22-vuotias otti suvereenisti homman haltuun ja nousi 2–0-tappiolta voittoon.

Maailmanlistalla seitsemäntenä majailevan kanadalaisen esitykset ovat olleet nousujohteisia. Toisin kuin selvästi ylisuorittaneella Leheckalla, odotetaan kanadalaiselta yhä suvereenimpia esityksiä. Pääseekö Auger-Aliassime perustasolleen heti ottelun alusta varhain sunnuntaina? Uhmapelaajat uskoo, että pääsee ja lapulle tintataan reilulla kädellä kanadalaisen voittoa vähintään kahden erän erolla (Erätasoitus – Auger-Aliassime -1,5).

Betsaa UP:n kohdetta ja saat 25€ ilmaisvedon!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun isket 25€ betsin Uhmapelaajien kohteelle (Sets Spread – Auger-Aliassime -1,5), saat normaalisti betsin osuessa voittosi ja voit nostaa ne heti pankkitilillesi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Sets Spread – Auger-Aliassime -1,5” 25€ panoksella ja voit voittaa 40€.
4. Kun veto ratkeaa, saat uuden 25€ vedon ilmaiseksi!

*Tarjous vain uusille asiakkaille.