Konferenssiliiga to 28.04. klo 22:00

Leicester - AS Roma

Varovaista futista tiedossa King Power Stadiumilla! Isketään kiinni underiin!

Valioliigassa keskikastiin valahtanut Leicester iskee yhteen Konferenssiliigan huippumielenkiintoisessa välierässä AS Roman kanssa. Romalla on vielä saumaa selviytyä ensi kaudeksi Eurooppaan Serie A:n kautta, mutta Leicesterin saumat piilevät Konferenssiliigan voitossa. Otteluparista on lupa odottaa älyttömän tasaista, joten ne kuuluisat pienet marginaalit ratkaisevat.

Brendan Rodgersin ryhmä on ollut keväällä nuhainen porukka Valioliigan puolella. Maalipaikkojen luonti on tuottanut suurta tuskaa ja Jamie Vardyn loukkaantuminen ei ole luonnollisestikaan auttanut kuivuuteen. Vardy on kuitenkin nyt taas mukana geimeissä, joten Roman on torstaina oltava tarkkana englantilaiskärjen pystyjuoksujen kanssa. Wilfred Ndidi ja Ryan Bertrand ovat sairastuvalla.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ


José Mourinhon suojatit pelaavat sen sijaan vahvaa kevättä, joskin täytyy huomioida Valioliigan olevan Serie A:ta kauttaaltaan laadukkaampi sarja. Kärkikahinoihin ei Italiassakaan Romalla ole kuitenkaan ollut pitkään aikaan asiaa, joten pokaali taatusti kelpaisi tänä keväänä Giallorossille. Reissussa Roma on vahvalla koosteella ja Bryan Cristante & Nicolò Zaniolokin ovat lopulta kunnossa.

Painetaan ensimmäiseen osaotteluun lapulle alle 2,5 maalia. Mourinho ei ole lähdössä uhkarohkealla sapluunalla King Powerille eikä Rodgersinkaan intresseissä ole paljastaa kaikkia korttejaan heti kättelyssä. Varovaista futista on agendalla ja isketään tähän skenaarioon myös vedoissa.

10 euroa pelirahaa