Valioliiga la 23.04. klo 17:00

Leicester - Aston Villa

Jamie Vardy on viittä vaille pelikunnossa! Lisääkö Leicester maalitykkinsä avustuksella Aston Villan tuskaa?

Leicester Cityn sairastilanne näyttää paremmalle kuin hetkeen ja se saattaa saada jopa ykköstykkinsä pitkästä aikaa takaisin kehiin. Muutama poissaolo on toki edelleen, mutta enemmän huolia pelaajatilanteensa osalta on tällä kertaa vierailla. Isäntä pelasi aiemmin kuluvalla viikolla vierastasapelin Evertonissa, mutta sen pelaamisessa on jo hetken ajan ollut näkyvissä piristymisen merkkejä.

Keskiviikon 1–1-tasapeli Evertonia vastaan oli Leicesterille pieni pettymys, vaikka joukkueella ei enää merkittäviä mahdollisuuksia Valioliigan puolella ole. Lisäajalla merseysidelaisille tullut voitto-osuma oli kuitenkin iso lässähdys Brendan Rodgersin miehistön näkökulmasta. Tulevassa matsissaan joukkue kohtaa neljän ottelun tappioputkessa olevan Aston Villan, joka ei ole vakuuttanut viime aikoina. Vierailla ovat sivussa ainakin Lucas Digne, Bertrand Traore, Morgan Sanson sekä Kortney Hause.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JÄTTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

Kotijoukkueen sairastuvalta kuuluu odotettuja uutisia, kun Jamie Vardy on todella lähellä pelikuntoa. Tällä kertaa Rodgers ja kumppanit tuskin haluavat riskeerata mitään – muistetaan kuitenkin, että edellisen paluun jälkeen uusi loukkaantuminen oli nopeasti tosiasia. Minuutteja on kuitenkin takuulla luvassa, jos maalitykki suinkin on pelikunnossa. Parhaimmillaan Vardy voisi olla oiva täsmäase Leicesterille loppukaudella – eurokentilläkin on vielä tahkottavaa jäljellä, kun upea jatkopaikka Konferenssiliigassa irtosi hiljattain.

Isännän pelaaminen on ollut Steven Gerrardin koneistoa korkealentoisempaa viime aikoina, mihin ei toki paljoa ole vaadittu. On itse asiassa pieni ihme, että vierailija on arvioitu ennakkosuosikiksi tässä kamppailussa. Leicesterillä ainoastaan pitkäaikaisloukkaantuneet Wilfred Ndidi ja Ryan Bertrand sekä Boubakary Soumare ovat varmuudella poissa kokoonpanosta. Pelivalinnaksi on otettava kotivoittoa tasapeli ei vetoa -markkinassa.

Kertoimet ottelulleLeicester City FC - Aston Villa23.04.2022

10 euroa pelirahaa