Valioliiga su 07.08. klo 16:00

Leicester - Brentford

Leicester palaa King Power stadionille ilman seuralegendaa! Vastassa on heti todella suuri haaste

Valioliiga-kauden avauskierroksella ei todellakaan olla säästytty yllätyksiltä ja herkullisia kekkereitä jatketaan heti sunnuntaina. Leicester avaa oman kautensa edellisellä sesongilla sarjanousijana vakuuttanutta Brentfordia vastaan, joka päätti myös valmistavan kauden todella vahvasti. Vierailija on tälläkin sesongilla mielenkiintoinen ryhmä ja se on tehnyt kesällä siirtoja harkitusti – runko on säilynyt hyvin kasassa. Sama tosin pätee Leicesteriin.

Brendan Rodgersin miehistölle edellinen kausi Valioliigassa oli eittämättä suuri pettymys, mutta myös loukkaantumiset olivat merkittävä vaikuttaja koko sesongin läpi. Joukkueen pitkäaikainen johtohahmo ja Tanskan maajoukkueen ykkösmaalivahti Kasper Schmeichel ei ole enää Leicesterin mukana. Manttelinperijäksi sovitellaan niin ikään tanskalaista Daniel Iverseniä, joka pelasi viimeksi huippukauden lainalla Mestaruussarja-joukkueessa Prestonissa.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

Muilta osin Leicesterin miehistössä ei ole suuria muutoksia ja tuttuja miehiä nähdään avauskokoonpanossa sunnuntaina kauden avauksessa. Poissaolotilanne ei ole ihanteellinen, kun Ricardo Pereira, Ryan Bertrand sekä Harvey Barnes puuttuvat ryhmästä. Toki kaksi ensimmäistä ovat sivussa vielä pidempään ja Barnesin polvivamma pitää miehen sivussa parisen viikkoa. Leicester päätti vieraiden tavoin harjoituskauden vakuuttavasti voittoputkessa.

Brentfordin debyyttikausi Valioliigassa oli menestys ja Thomas Frankin miehistöllä riittää varmasti nälkää. Joukkue on kilpailukykyinen ja alakerta on vahvistunut entisestään – esimerkiksi Ben Mee Burnleyn riveistä saapui ampiaislaumaan, kuten myös lupaava nuorukainen Aaron Hickey Bolognasta. Hyökkäyspäässä Halil Dervisoglu sekä Keane Lewis-Potter ovat kiinnostavia uusia hakuja – todella Brentfordin näköisiä hieman boksin ulkopuolelta -tyyppisesti tehtyjä hankintoja. Kiinnostavaa seurattavaa riittää Beesin ympärillä myös tällä kaudella.

Vierailla avauskamppailussa sivussa ovat puolustajat Kristoffer Ajer ja Ethan Pinnock sekä tärkeä Sergi Canos. Poissaoloista huolimatta Brentford saa hyvän miehistön jalkeille sarja-avaukseen ja kolmeen voittoon päättynyt valmistava kausi lupaa hyvää. Leicester lähtee kotikamppailuunsa hienoisena ennakkosuosikkina, mutta Uhmapelaajille matsi tuoksuu melkoisen tiukalta taistelulta. Brentford pystyy ehdottomasti haastamaan isäntien alakerran, jossa pelaavat todennäköisesti jälleen Daniel Amartey, Wesley Fofana, Jonny Evans sekä James Justin – olettaen kuitenkin, että Rodgers starttaa neljällä puolustajalla.

Ensimmäiseksi pelivalinnaksi maistuu maalillinen tasapeli eli yhdistelmäkohteella mennään. Avaa tästä pelitili Sportazalle ja kasaa veto valitsemalla Bet Builder -valikosta tasapeli- sekä molemmat tekevät maalin -kohde. Kannattaa tsekata myös muut Valioliiga-herkut kauden avausviikonloppuun ja spesiaalitarjous kaikille uusille asiakkaille!

Kertoimet ottelulleLeicester City FC - Brentford FC07.08.2022

10 euroa pelirahaa