Valioliiga su 20.03. klo 16:00

Leicester - Brentford

Leicester on iso mysteeriläjä – jatkuuko Ivan Toneyn ja Brentfordin sensaatiomainen putki?

Leicester isännöi Brentfordia sunnuntaina Valioliiga-ottelussa. Isäntien poissaolotilanne on jälleen kerran saanut rujosti uutta twistiä, mikä avaa ovea vieraille. Brentford on heräillyt ja sen ottelut ovat hiljattain muistuttaneet etäisesti jopa erinomaisen alkukauden aikana nähtyjä otteita. Toki vastustajat ovat olleet häntäpään ryhmiä, mutta joukkue pystyy työntämään kapuloita myös kettumiehistön rattaisiin.

Brendan Rodgersilla ei helposti mene sormi suuhun – sen verran mies on joutunut kuluvalla kaudella Leicesteriä peluuttaessaan varioimaan kokoonpanoa. Sairastumisia tuli loppuviikolla useampia ja tulvessa ottelussa epäselvää on niin Patson Dakan kuin Caglar Söyüncünkin pelaaminen. Edelleen sivussa ovat Wilfred Ndidi, Timothy Castagne, Jamie Vardy, Ryan Bertrand sekä tuoreimpina niminä katraaseen liittyneet Marc Allbrighton ja kakkosmaalivahti Danny Ward. Lisäksi Boubakary Soumare sekä pitkään sivussa ollut Jonny Evans ovat pelikunnon osalta kysymysmerkkejä.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Vaikka ikinä kaikkea ei voi laittaa loukkaantumisten piikkiin, on Leicesterin kurimus kestänyt niin pitkään ja heikentänyt jo niin paljon tuloksia, että sitä ei voi mitenkään jättää huomiotta. Parissa viimeisimmässä matsissa on jälleen lätty lätissyt – ensin vierasnurmella Arsenalia vastaan ja sitten Eurooppa-liigassa, jossa joukkue tosin eteni 2–1-tappiosta huolimatta Rennesiä vastaan jatkoon aiemmin tulleen parin maalin kotivoittonsa turvin.

Vieraiden ainoat merkittävät poissaolijat ovat pelikieltoon joutunut Josh Dasilva sekä Tarique Fosu. Tilanne on siis suhteessa selvästi valoisampi kuin isännillä ja se kaventaa myös joukkueiden välistä kuilua todella merkittävästi. Ei jaksaisi yllättää, vaikka Brentford tässä väännössä hakisi pisteet jälleen kotiin kahden upean voiton jatkoksi. Ivan Toney on paukuttanut viisi maalia kahdessa viimeisimmässä ottelussa – siis kaikki joukkueensa tekemät maalit. Isäntien syömähammas Vardy ei tiettävästi ole ennen maaottelutaukoa peleille palaamassa, joten löytyykö isänniltä vastaavaa ratkojaa? Pelivalintana toimii vierasvoitto tasapeli ei vetoa -markkinassa.

10 euroa pelirahaa