EFL Cup ke 27.10. klo 21:45

Leicester - Brighton

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Iskeekö lokkilauma jälleen? Leicester joutuu tiukkaan testiin Englannin liigacupissa

Leicester painii yhä pahojen tärkeiden pelaajiensa loukkaantumisten kanssa, mutta se pystyi voittamaan Brentfordin vieraskentällä viikonloppuna. Helppoa iltapuhdetta ei liene tarjolla keskiviikkonakaan, kun Valioliigassa viidentenä oleva Brighton vierailee King Power Stadiumilla. Lokkipaitojen kerroin houkuttelee isosti, eikä isäntä ole edes kotonaan viime aikoina täysin vakuuttanut.

Englannin liigacup on pullollaan kiinnostavia vääntöjä, joissa ennakkosuosikit joutuvat tekemään suuria myönnytyksiä kokoonpanojensa suhteen. Leicester ei sinänsä ole poikkeus, sillä joukkue pelaa tällä kaudella Valioliigan ja muiden kansallisten kilpailujen lisäksi Eurooppa-liigassa. Brendan Rodgers on pakotettu priorisoimaan ja huomioimaan pelaajien jaksamista sesongin kovimpien ottelumäärien aikana, koska muuten sairastuvalla alkaa olla nykyistäkin enemmän ruuhkaa.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Tällä hetkellä isäntien kokoonpanosta puuttuvat ainakin puolustajat Wesley Fofana sekä James Justin ja keskikentältä tärkeä Wilfred Ndidi. Lisäksi sivussa on Moskovan Spartakia vastaan Eurooppa-liigan kohtaamisessa viime viikolla loukkaantunut Marc Allbrighton. Vieraiden ainoat poissaolijat ovat Steven Alzate ja Danny Welbeck, joten se saa kokoonpanojen osalta pientä etua jo ennen isäntien todennäköisiä lepuutuksia.

Brighton on ollut Valioliigassa todella vakuuttava etenkin suhteutettuna sen materiaaliin. Joukkue on pysynyt ydinrungoltaan melko koskemattomana pidempään, mikä on ehdottomasti vahvistanut sitä ja tuloksia nähdään nyt. Valioliigassa viidentenä oleva ryhmä on napsinut tällä kaudella kovia päänahkoja, eikä olisi suurikaan yllätys, jos se marssisi Leicesterin yli liigacupissa. Pelivalinnaksi napataan tällä kertaa vierasvoitto (1X2).