Valioliiga la 20.11. klo 14:30

Leicester - Chelsea

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Leicester metsästää isoa päänahkaa kun hieman siipirikkoinen Chelsea saapuu kylään

Chelsea pyrkii säilyttämään johtonsa Valioliigassa, kun he matkustavat Leicesterin vieraaksi. Tässä ottelussa on kysymys poissaoloista ja markkinasta. Aloitetaan.

En jaksa puhua aivan liikaa teknisestä puolesta ja kertoimista, mutta miettikää seuraavaa; kertoimet ovat aika liki 4,96-3,86-1,77 Chelsealle. Okei. Chelsea on sarjan ykkönen ja “Ketuilla” ei ole kulkenut.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Mietitään viime kauden loppupuolella pelattua ottelua, joka oli Chelsean himassa. Closing-kertoimet tähän olivat 1,70-3,88-5,38. IYKYK. Liika on liikaa. Miksi se on liikaa?

Chelsea FC

@ChelseaFC
Next stop, Leicester! 💪

Ensinnäkin on Chelsealla sivussa Romelu Lukaku ja Mateo Kovacic. Timo Werner on myös hieman puolikuntoinen ja Thiago Silva tuli myöhään takaisin maajoukkuetauolta. Kai Havertz pelaa siis piikissä, mikä muuttaa dynamiikkaa rajusti.

Leicesterillä on edelleen harmillisesti Wesley Fofana ja James Justin sivussa, ja markkina tuntuu arvostavan Youri Tielemansin poissaolon itseä korkeammalle. Pound-for-pound rankeissa menee Wilfried Ndidi itsellä selkeästi edelle. Boubakary Soumare pääsee myös pelaamaan vapaammin.

Leicester City

@LCFC
Youri Tielemans vs. Chelsea.

The Emirates FA Cup Final, 2021.

Unforgettable.

Okei. Mitä muuta?

Brendan Rodgersilla on enemmän valtteja käsissään tietyllä tapaa. Rodgers voi pelata kolmen alakerralla tai keksiä jotain muuta. Hän voi pelata sillä muodolla, minkä hän kokee tuovan edgeä.

Thomas Tuchelin systeemi on tällä hetkellä aika kiveen hakattu, ja siitä puuttuu ehkä juuri tähän otteluun hieman suoraviivaisuutta.

Näiden jengien viimeiset kohtaamiset ovat olleet todella tasaväkisiä, ja ei ole syytä odottaa muutosta tähän tälläkään kertaa. Lapulle tarttuu kaksi vetoa:

1) Leicester +0.5 / tuplausmahdollisuus 1X — onko Chelsea rehellisesti parantanut näin paljon verrattuna viime vuoden kotiotteluun, että ansaitsee olla melkein yhtä iso vierassuosikki? Ei.

2) Ottelussa alle 3 maalia (tasan kolmesta panos palautuu) — tekisi mieli pelata alle 2.5 ja se olisikin todennäköisesti valinta, jos ei dogi-vetoa alla. Seiffataan hieman.