Valioliiga la 15.10. klo 14:30

Leicester - Crystal Palace

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Saako Danny Ward lauantainakaan mitään kiinni, kun Crystal Palace vierailee King Power Stadiumilla?

Valioliigan sarjataulukossa pahnan pohjimmaisena rämpivä Leicester City lähtee lauantain peliin Crystal Palacea vastaan kertoimien valossa ennakkosuosikkina. Vieraat ovat viidentenätoista ja piste-eroa Kettuihin on viisi pongoa. Brendan Rodgersin luotsaama kotijoukkue on onnistunut voittamaan vain Nottingham Forestin kuluvalla kaudella, joten sormi on jo paniikkinappulalla.

Rodgers joutuu lauantain matsiin ilman Ricardo Pereiraa, Ryan Bertrandia ja Wilfred Ndidiä. Nampalys Mendy ja Jonny Evans ovat ehkä pelikunnossa. Palacelta puuttuu viisi miestä. Jack Butland, James McArthur, Chris Richards, Nathaniel Clyne ja joulukuulle asti huilaava Nathan Ferguson eivät ole reissussa mukana.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Crystal Palace F.C.

@CPFC
Wilf against the Foxes 👀🔥

#CPFC | #LEICRY


Crystal Palace ei ole maaliodottamastatistiikan valossa ollut alkukaudesta Leicesteriä lainkaan parempi, mutta Leicester on siitä huolimatta päästänyt tuplasti enemmän osumia (12 vs. 24). Kettujen yhdeksi suurimmista ongelmista onkin muodostunut maalivahtipelaaminen, joka ei tällä hetkellä täytä Valioliigan tasovaatimusta.

Leicesterin hyökkäyspeli on sen sijaan ollut varsin kelvollistakin, kun maaleja on täräytetty jo 15. Viime aikoina verkko on pöllynnyt muun muassa James Maddisonin, Harvey Barnesin ja Patson Dakan toimesta. Näistä lähtökohdista ja näillä kertoimilla päästään ponnistamaan over-vedolle ja panosta saa laittaa sisään mediumisti.