Valioliiga su 08.05. klo 16:00

Leicester - Everton

Piristääkö Chelsea voitto entisestään? Everton ei pelaa kaunista futista, mutta tulosta on vihdoin tullut

Leicester ei ole viime aikoina vakuuttanut ja aiemmin kuluvalla viikolla joukkue tuli tiensä päähän Konferenssiliigan välierissä, kun se taipui vieraissa AS Romaa vastaan. Pelaajatilanne on isännillä hyvä, mutta panoksellisesti tuleva kamppailu on huomattavasti tärkeämpi vierasjoukkueelle Evertonille. Viime viikolla todella tärkeän täyden pistepotin Chelseaa vastaan kaapinut ryhmä on saanut huojentavia uutisia myös sairastuvalta.

Everton nappasi Richarlisonin maalilla viime viikolla huipputärkeän 1–0-voiton Chelseaa vastaan, mutta taistelu sarjapaikasta ei ole ohi. Everton on kahdella pisteellä sekä Burnleyn että Leedsin perässä – toki ensin mainittu on pelannut kaksi ja jälkimmäinen yhden ottelun Frank Lampardin miehistöä enemmän. Pisteitä on kuitenkin tultava tai muuten perinteikäs merseysidelaisseura joutuu hakemaan vauhtia Mestaruussarjasta.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Viime viikolla maalin iskenyt brassihyökkääjä joutui jättämään kentän pienen loukkaantumisen vuoksi, mutta tiettävästi tämä on täydessä pelikunnossa Leicesteriin. Toinen huojentava uutinen Lampardin ja kumppanien kannalta on Andre Gomesin kuntoutuminen. Andros Townsend, Nathan Patterson, Donny van de Beek sekä Ben Godfrey huilaavat vielä tänä viikonloppuna. Kaksi jälkimmäistä tosin ovat jo lähestymässä pelikuntoa.

Isännillä tässä matsissa ei niin suuria panoksia ole, eikä joukkueen tuloskunto vaikuta järin vahvalle. Kulutus on viime aikoina ollut Konferenssiliigan myötä selvästi kovempaa kuin vierailla ja kyseisessä kilpailussa tuli torstaina noutaja, kun joukkue putosi AS Romaa vastaan jatkosta. Pelaajatilanne on oikeastaan ainoa lohduttava asia isännän näkökulmasta tulevan matsin alla – ainoastaan Ryan Bertrand sekä Wilfred Ndidi jatkavat toipilasosastolla. Valioliigassa joukkueen edellinen voitto on peräisin noin kuukauden takaa.

Lampardin miehistön Chelsea-voitto nosti varmasti itseluottamusta ja taistelutahtoa koko ryhmässä. Eihän se pelaaminen edelleenkään mitään kaunista katseltavaa ole, mutta neljän kamppailun otannalla joukkue on jäänyt vain kertaalleen pisteittä. Edellisestä keskinäisestä kohtaamisesta on kulunut alle kolme viikkoa ja tuolloin pisteet tasattiin maalein 1–1 Goodison Parkilla, mutta Everton oli tehokkaampi ja Leicester sortui jälleen turhaan nyhväämiseen, jota siltä on nähty kautta rantain viime aikoina. Pelivalinnaksi tässä taistelussa valikoidaan ehkä yllättäenkin hienoiseksi altavastaajaksi arvotun vierailijan voittoa tasapeli ei vetoa -markkinassa.

10 euroa pelirahaa