Valioliiga to 20.10. klo 22:15

Leicester - Leeds

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Valioliiga-flopin hyökkäyspelaamisen moottori pelikiellossa! Voiko sarjajumbo vajota jopa entistä syvemmälle?

Artikkelin lopussa kerrotaan, kuinka saat 50€ edestä betsejä tallettamalla vain 25€ ja iskemällä sen tuloksiaan paremmalle Leedsille.

Leicester palasi maaottelutauolta vakuuttavalla kotivoitolla, mutta sen jälkeen tuttu nuhaisuus on palannut otteisiin. Sarjajumbolla on kymmenessä ottelussa kasassa ala-arvoiset viisi pinnaa, eikä niitä ole helpolla tulossa seuraavassakaan väännössä. Leeds on niin ikään tuskaillut maalintekonsa kanssa etenkin hiljattain, mutta joukkueen pelaamisessa rakenteet ovat kunnossa ja sävelet selvillä toisin kuin isännillä.

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Highroller-kasino tarjoaa myös pienemmällä kassalla operoiville makuisan aloituspaketin. Jo 20 euron talletuksella saat 200 käteiskierrosta.

Ei kierrätyksiä ja voitot suoraan pankkitilille!

PELAA

Leeds olisi ansainnut enemmän viime viikonloppuna Arsenalia vastaan, mutta lopulta se ei onnistunut kertaakaan maalinteossa 0–1-tappiossa – ei edes rangaistuspotkusta. Jesse Marchin ei todellakaan tarvitse muuttaa mitään ja tällä hetkellä nähtävä Leeds on erityisesti tasapainoisempi kuin vuosikausiin. Marchin miehistö on pelillisesti selvästi usean muun joukkueen yläpuolella, vaikka se on kerännyt vain yhdeksän pistettä. Uhmapelaajat ei olisi Leeds-fanien saappaissa järin huolissaan – pisteitä lienee tulossa vielä moninkerroin lisää.

Esimerkiksi Leicester kalpenee sekoiluineen reilusti vieraille, vaikka eroa sarjataulukossa on vain neljä pistettä. Joukkue palasi maaottelutauolta laittaen maalipaikoistaan jämäkästi sisään 4–0-voitossa Nottinghamia vastaan ja fanit toivoivat varmasti, että se oli askel parempaan. Toisin on käynyt, kun joukkue on parilla edellisellä kierroksella kontannut Bournemouthia vastaan vieraissa ja viikonloppuna oli vuorossa maaliton tasuri Crystal Palacen kanssa King Powerin nurmella. Pelaajatilanne on toki haasteellinen, mutta sen piikkiin ei voi ala-arvoisia suorituksia kokonaan laittaa.

Leeds United

@LUFC
📞🤣 "Whose is that? Do you guys have a fine system?"

Torstaina isäntien riveistä puuttuvat varmuudella pitkään sivussa olleet Ryan Bertrand ja Ricardo Pereira. Lisäksi herkästi loukkaantuva Wilfred Ndidi on jälleen pudonnut pois, jonka lisäksi alakerrasta puuttuu ainakin Jonny Evans sekä mahdollisesti Caglar Söyüncü. Todella pahasti piippuun jääneen Crystal Palace -ottelun loppuhetkillä nähtiin James Maddisonin keltainen kortti, mikä puolestaan tarkoitti todella tärkeän hyökkäävän pelaajan korttitilin täyttymistä. Kone yskii jo valmiiksi riittävän pahasti ja omissa kolisee, mutta saako Leicester ilman Maddisonia enää mitään aikaiseksi edes hyökkäyspäässä?

Leeds on tuloksiaan parempi ja tekisi mieli sanoa, että Leicester on täysi vastakohta. Onni sinänsä Brendan Rodgersin miehistön kannalta, että jumbosijaa huonommin ei voi ainakaan sarjasijoituksen puolesta suorittaa. Toisaalta voi kysyä, onko absoluuttista pohjaa edes saavutettu vielä? Herättäisikö edes valmentajan kenkiminen uinuvaa kotijoukkuetta? Oli miten oli, lapulle haetaan vierasvoitto (1×2) – on suoranainen ihme, jos Leeds ei saa repaleista ja sekoilevaa Leicester alakertaa vastaan tulosta aikaiseksi odotettavissa olevalla paikkojen määrällä.

Ota 25€ talletuksella 50€ arvosta betsejä!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun lyöt 25€ Leedsille, voitat normaalisti betsin osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Matsin jälkeen saat joka tapauksessa uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto siis tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “1×2 – Leeds” 25€ panoksella.
4. Jos veto osuu, saat 75€ voittojesi lisäksi uuden 25€ vedon ilmaiseksi! Jos veto ei osu, saat silti ilmaisen 25€ vedon.