Valioliiga la 29.10. klo 14:30

Leicester - Manchester City

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Manchester Cityn hyökkääjätähti voi olla sivussa! Tekeekö Leicester kiusaa Pep Guardiolan ryhmälle?

Viikolla Mestarien liigassa lohkovoittonsa varmistanut Manchester City vierailee Valioliigakierroksen avausmatsissa King Power Stadiumilla ja vastassahan on tietysti Leicester City. Pep Guardiolan suojatit kuroivat hieman Arsenalin etumatkaa umpeen viime viikonloppuna ja pari pistettä on vielä matkaa kärkeen.

Leicester aloitti kautensa surkuhupaisan huonosti, mutta nyt on alla neljä nollapeliä viiteen viimeiseen peliin ja sarjasijoitus on kohentumassa. Päästettyjä maaleja on 24, mutta isossa kuvassa Brendan Rodgersin ryhmä on ollut puolustuspäässä tätä lukemaa parempi. Viime aikoina myös Danny Ward on parantanut otteitaan tolppien välissä.

VOITA 30€ ENGLANNILLA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Englanti kohtaa Senegalin ensimmäisessä kuoleman ottelussa.

Kerroin oli 1,50 – nyt se on 30.00!

LYÖ VETO ENGLANNILLE

Manchester City

@ManCity
A hard fought point under the lights 💪

🟡 0-0 🔵 #ManCity


Ryan Bertrand ja Ricardo Pereira ovat Leicesteriltä pitkäaikaispotilaina. Wilfred Ndidi ja Jonny Evans voivat olla myös sivussa. João Cancelo ja Erling Haaland pelasivat Dortmund-pelissä sairaana ja norjalainen sai lisäksi tällin nilkkaansa. Kaksikon pelikunto on kysymysmerkki – Cancelo on todennäköisemmin mukana. Kalvin Phillips ja Kyle Walker jatkavat omia toipumisjaksojaan.

Otetaan lapulle alle 3,5 maalia. City puolustaa pallon kanssa ja Leicester yrittää etsiä väyliä pahantekoon vastaiskuista. Jos Haaland ei pelaa niin Guardiolan poppoon maaliuhka luonnollisesti pienenee. Leicesterin 21 tehtyä maalia ovat maaliodottamalukuihin peilaten reilu ylisuoritus. En odota maalijuhlia, mutta Haalandin jalkavaivat voivat aina olla Pepin ”mind games.” Panosta laitetaan sisään maltilla.

Näin teet tällä vedolla 44,25€ voittoa!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Lyömällä 25€ alle 3,5 maalille, voitat normaalisti vedon osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Lisäksi saat vielä matsin jälkeen 25€ ilmaisvedon. Saat ilmaisvedon osuipa alkuperäinen vetosi tai ei!

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään. Sinulla on aina vakuutus vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “alle 3,5 maalia” 25€ panoksella.
4. Jos veto osuu, saat 44,25 ja ilmaisen 25€ vedon! Jos veto ei osu, saat 25€ ilmaisvedon.