Valioliiga su 12.12. klo 16:00

Leicester - Newcastle

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Ensimmäinen voitto tuli ennen joulua! Katkeaako Newcastlen selkäranka heti täyden potin jälkeen?

Leicester isännöi sunnuntaina Newcastlea, joka on saanut viime aikoina hieman paremmin pisteitä. Joukkueen hyökkäyspelaaminen on kuitenkin edelleen tukkoista, eikä maalipaikkoja synny tarpeeksi. Norwichin ja Burnleyn kanssa tasapisteissä sarjan häntäpäässä olevalle vierailijalle jopa ailahteleva Leicester on suuri haaste.

Vaikka Leicester hävisi edellisellä kierroksella Valioliigassa, on sen pelaamisessa ollut nähtävissä nousujohteisuutta. Kolmessa edellisessä Engalnnin pääsarjassa käymässään taistelussa joukkue on iskenyt viisi maalia ja napannut neljä pistettä. Jamie Vardy on ollut hiljattain oivassa vireessä ja yhdeksällä osumallaan 34-vuotias hyökkääjäkonkari on Valioliigan maalipörssissä toisena. Muutamat sairastapaukset vaivaavat isäntiä, ja jos koronaa löytyy, ottelu saatetaan siirtää. Loukkaantumis- tai poissaolotilanteessa ei kuitenkaan pitäisi olla merkittäviä muutoksia.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Newcastle voitti viime viikonloppuna jumbotaistelussa kotonaan Burnleyn 1–0, mutta täysi pistepotti oli sille vasta kauden ensimmäinen. Tasapelejä joukkue on pelannut peräti seitsemän, mutta sijoitus löytyy yhä sarjataulukon hänniltä. Erityisesti maalinteko on tökkinyt pahasti – viidessä edellisessä ottelussaan joukkue on niitannut pallon maaliin ainoastaan kuudesti, mikä vastaa melko hyvin myös koko kauden tahtia. Keskimäärin Newcastle osuu vain hieman yli yhdesti ottelua kohden.

Leicesterin viimeaikainen maalivire yhdistettynä sarjan kehnoimpaan, ainoastaan viisi osumaa vieraissa tehneeseen ja kolme reissupistettä keränneeseen Newcastleen lupailee isäntien voittoa. Tämä näkyy myös markkinassa, joka arvioi kotivoittoa selkeästi todennäköisimmäksi tulokseksi. Kerroin on kuitenkin hieman kohonnut lauantaina ja Coolbetin tarjoama 1,80 houkuttelee Uhmapelaajat luokseen. Pelivalinnaksi siis Leicesterin voitto 1X2-kohteena.