Valioliiga ke 11.05. klo 21:45

Leicester - Norwich

Peseekö Leicester kasvojaan? Norwich on tällä hetkellä lähinnä vitsi, eikä siitä ole kenellekään vastusta

Leicester pelaa seuraavassa matsissaan pisteautomaattia Norwichia vastaan. Vierailijan putoaminen on varmistunut ja runkopelaajia on pudonnut kelkasta reilusti. On suorastaan hämmentävää, että kanarialintupaitojen maalittomuudelle saadaan edelleen pelattavia kertoimia. Yksi suomalainen sateentekijä ei valitettavasti auta, kun taustavoimien taso alkaa olla luokkaa Mestaruussarja – eikä siinä mitään, siellähän Norwich taas ensi kaudella pelaa. Leicester on kehnossa kunnossa, mutta sillä nyt ei ole mitään väliä – joukkueiden tasoero on luokkaa yö ja päivä.

Brendan Rodgersin miehistön pelaajatilanne on melko hyvä suhteessa aiempaan ja ainoat poissaolijat ovat Ricardo Pereira, Ryan Bertrand sekä Wilfred Ndidi. Kehnot suoritukset ovat pudottaneet joukkueen sijalle 14, mutta mitään hätää sillä ei ole. Norwich on tällä hetkellä pisteautomaatti ihan mille tahansa joukkueelle ja Leicester on todella reilusti vieraita laadukkaampi.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JÄTTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

Ozan Kabak, Mathias Normann, Joshua Sargent, Kenny McLean, Cristoph Zimmermann, Andrew Omobamidele sekä Adam Idah ovat sivussa vierailla. Todennäköisesti ketään tästä joukosta ei enää tällä kaudella kehissä nähdä. Teemu Pukki on erinomainen maalintekijä, mutta tutkapari Idahin ja tärkeiden Sargentin sekä McLeanin putoaminen tarkoittaa, että Norwich ei saa uskottavaa uhkaa aikaiseksi. Yksin ei Pukkikaan pysty mihinkään.

Koko kaudella Norwich on tehnyt 22 maalia, mikä on surkea suoritus ja vähiten koko Valioliigassa. Kolmessa edellisessä ottelussaan joukkue on jäänyt nollille ja putoamisen varmistuttua viimeinenkin taistelun siemen vaikuttaa hävinneen. Viime viikonloppuna joukkue sai 0–4-selkäsaunan West Hamilta ja lisää on tulossa. Pelivalinnaksi tulevassa Leicester-matsissa otetaan, että vierailija jää maaleitta (Norwich tekee alle 0,5 maalia).

10 euroa pelirahaa