Konferenssiliiga to 07.04. klo 22:00

Leicester - PSV

Nähdäänkö Leicesteriltä jälleen vahva suoritus eurokentillä? Jamie Vardy on yhä sivussa

Leicester palasi maaottelutauolta vahvalla 1–1-tasapelillä Old Traffordilla Manchester Unitedia vastaan. Konferenssiliigassa joukkueen vahva kotiesitys riitti jatkopaikkaan, kun Rennes jäi lopulta nuolemaan näppejään edellisellä kierroksella. PSV puolestaan muodosti melkoisen otteluparin FC Kööpenhaminan kanssa ja eteni jatkoon loistavan vierasesityksensä ansiosta.

Brendan Rodgersin miehistö on saanut viime aikoina tärkeitä palasia takaisin sairastuvalta, mikä on heijastunut välittömästi myös tekemiseen. Pitkäaikaispoissaolijoista Ryan Bertrand sekä Wilfred Ndidi puuttuvat yhä kokoonpanosta, minkä lisäksi Jamie Vardy sekä kakkostorjuja Danny Ward ovat sivussa. Kasper Schmeichel on saanut viime aikoina vastuuta kaikissa matseissa ja joukkueen kärkikassari on vastannut huutoon odotetulla tavalla.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Leicester oli edellisellä kierroksella kotiottelussaan todella hyvä ja kaatoi siinä Rennesin 2–0-numeroin. Tämä takasi sen, että vierasottelussa tullut 2–1-tappio riitti jatkopaikkaan. Kettupaitojen otteet ovat olleet piristymään päin ja etenkin alakerrassa joukkueen pelaaminen on vahvistunut, eikä vähiten esimerkiksi Jonny Evansin sekä Wesley Fofanan kuntouduttua takaisin rosteriin.

PSV voi kuitenkin olla viheliäinen vastustaja. Joukkue pelasi edellisellä kierroksella kotonaan melkoisen numeroin 4–4 päättyneen tasatuloksen FC Kööpenhaminaa vastaan ja vieraissa hollantilaisjoukkue onnistui voittamaan puhtaasti maalein 0–4. Vieraiden vahvuudet ovat pelirohkeudessa, vastaiskuissa ja hyökkäyspäässä. Alakerta on kuitenkin helisemässä vahvan Valioliiga-tason hyökkäyskaluston edessä – olkoonkin, että Vardy puuttuu kehistä.

Pelivalinnaksi otetaan, että ottelussa syntyy vähintään kolme maalia (yli 2,5). Molemmille joukkueille avautuu varmasti maalipaikkoja, eikä tässä matsissa mikään peruuttelu ainakaan haise. Kotietu on iso, mutta vieraita ei pidä aliarvoida etenkään hyökkäyspäässä, vaikka se toki on melko selvä altavastaaja.

10 euroa pelirahaa