Konferenssiliiga to 10.03. klo 22:00

Leicester - Rennes

Leicesterillä on käsittämättömän huono tuuri – Vardy uudelleen sivuun ja kuntoutuneella puolustajalla korona

Leicester on menettänyt ykköstykkinsä jälleen sairastuvalle, eikä huonoa tuuria pelaajatilanteen kanssa voi vähätellä. Yksi puolustaja on kuntoutunut, mutta nyt tämä on sairastunut koronaan. Oikeastaan tämä tilanne kuvastaa isäntien surkeaa munkkia paremmin kuin hyvin. Rennes ei yllä laadullisesti kotijoukkueen tasolle, mutta on muistettava, että ranskalaismiehistö on piinannut aiemminkin tällä kaudella materiaaliltaan vahvaa Valioliiga-joukkuetta.

Leicester pudotti Randersin odotetusti ilman ongelmia avauskierroksella ja vastus kovenee sevästi tulevassa kamppailussa. Tilannetta ei ainakaan helpota poissaolotilanne, joka on edelleen hankala. Peleille jo palannut ja Valioliigassa yhden matsin Leicesterille tässä välissä ratkaissut Jamie Vardy on jälleen pudonnut sairastuvalle. Tilanne ei ole muutenkaan helppo.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Wesley Fofana on kuntoutunut loukkaantumisestaan, mutta puolustaja sairastui koronaan ja on näin ollen edelleen sivussa. Mahtaa turhauttaa Brendan Rodgersia ja kumppaneita jonkin verran. Etenkään Daniel Amartey ei topparin tontilla ole vakuuttanut, mutta minkäs teet. Alakerrasta puuttuvat Fofanan lisäksi Ryan Bertrand, Ricardo Pereira ja Jonny Evans – lisäksi sivussa on Timothy Castagne.

Rennes on napsinut Ranskan liigassa kolme voittoa peräkkäin ja se majailee tällä hetkellä neljäntenä sarjassa. Joukkueella on edelleen kaikki mahdollisuudet yltää jopa Mestarien liiga -paikkaan kansallisessa sarjassa, sillä toinen sija on ainoastaan kolmen pisteen päässä. Hyökkäyspäässä joukkueella on reippaasti laatua ja isäntien repaleinen alakerta saa olla tarkkana. Moni muistaa, kuinka Rennes kylvi tuhoa Tottenhamia vastaan 2–2-numeroin päättyneessä alkulohkokamppailussa syyskuussa.

Leicester-puolustus on haavoittuvainen ja pelivalinnaksi otetaan, että molemmat joukkueet onnistuvat maalinteossa. Vardyn puuttuminen on isännille kova isku, mutta muilta osin joukkueen yläkerta on sentään kunnossa. Kaiken järjen mukaan Leicesterin pitäisi kotonaan pystyä nappaamaan voitto, mutta ilta näyttää totuuden.

10 euroa pelirahaa