Eurooppa-liiga to 04.11. klo 22:00

Leicester - Spartak Moskova

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Uusi maalijuhla Leicesterissä?

Eurooppa-liigan C-lohkossa tilanne on kolmen kierroksen jälkeen sangen tiukka, eikä mikään joukkue voi vielä tuuletella jatkopaikkaansa. Niinpä Leicesterin ja Spartak Moskovan ottelussakin on täydet panokset. Pari viikkoa sitten vastaava ottelu Moskovassa oli varsinainen maali-ilottelu: kasseja nähtiin kokonaiset seitsemän kipaletta – Leicester nousi voittoon kahden maalin takaa ja Patson Daka teki kylmänviileästi neljä byyriä.

Leicester ei ole tällä kaudella oikein noussut missään vaiheessa lentoon: tulivoimaa riittää kyllä entiseen malliin, mutta alakerrastaan Brendan Rodgersin joukkio ei ole tarpeeksi tiivis. Viimeksi joukkue on pelannut takaiskuttoman ottelun syyskuussa EFL Cupissa Millwallia vastaan. Muutama poissaolo vaikeuttaa kokoonpanon muodostusta tähän matsiin.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

UEFA Europa League

@EuropaLeague
⚽️⚽️⚽️⚽️ Patson Daka last time out...

⚡️ The fastest-ever Europa League hat-trick

@LCFC | #UEL

Spartak hävisi kotimaan liigassa Zenitille peräti 7-1 ja jäi tasapeliin Rostovia vastaan. Iskukyky ei siis tällä hetkellä ole mitenkään häävi. Parhaimmillaan moskovalaiset ovat kyllä kliininen nippu – hyvässä muistissa on vielä vierasvoitto Napolista, jossa Spartak teki kolme maalia. Isäntien lailla vieraatkin kärsivät muutamasta loukista.

Perustasolla Leicester on suuri suosikki ja sillä on tulivoimaa repiä Spartakin puolustus kipaleiksi. Puolustuksen koheesio on sen sijaan kysymysmerkki, ja Spartak pystyy myös vieraissa maalintekoon. Vetokohteeksi otetaankin molempien joukkueiden onnistuminen maalinteossa.