la 11.02. klo 17:00

Leicester - Tottenham

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Overit tauluun King Powerilla! Englannin maajoukkuetähden paluu piristää Leicesteriä kummasti!

Manchester Cityn päänahan viime viikonloppuna napannut Tottenham kohtaa lauantaina King Power Stadiumilla Leicesterin. Brendan Rodgersin suojatit nappasivat puolestaan Aston Villasta voiton 2-4-lukemin, joten molemmissa leireissä on fiilis korkealla. Leicesterissä on muutenkin syytä hymyyn, kun loukkaantumislista lyhenee.

Ryan Bertrand ja James Justin ovat enää ainoat Kettujen pitkäaikaispotilaat, kun Ricardo Perairakin on tekemässä pian paluuta tositoimiin. Pereira saa minuutteja alle ensin reservien kanssa, joten lauantaina on liian aikaista odotella portugalilaista viheriölle. Boubakary Soumaré ja Jonny Evans voivat sen sijaan olla kokoonpanossa.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Leicester City

@LCFC
So much to love here 😍


Spursilta puuttuu pelikieltoa kärsivä Cristián Romero sekä jopa pari kuukautta sivussa oleva ykkösveskari Hugo Lloris. Lucas Moura ja Pape Sarr ovat 50-50 lauantaille. Fraser Forster ottaa roolia tolppien välissä niin kauan, kun Lloris on sivussa.

Lauantain matsista voi hyvällä syyllä odotella suurimaalista ja kertoimetkin riittävät pieneen over-vetoon. Leicester on tällä hetkellä over-joukkue, vaikka maalipaikat eivät olekaan aina realisoituneet maaleiksi. James Maddisonin paluu on Kettujen hyökkäyspelille erinomainen asia ja Spursin alakerrasta puuttuu avainhahmoja.

Näin nappaat overin avulla ekstraa!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Lyömällä 25€ yli 2,5 maalille, voitat normaalisti vedon osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Lisäksi saat vielä matsin jälkeen 25€ ilmaisvedon. Saat ilmaisvedon osuipa alkuperäinen vetosi tai ei!

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään. Sinulla on aina vakuutus vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “yli 2,5 maalia” 25€ panoksella.
4. Jos veto osuu, saat 43,75€ ja ilmaisen 25€ vedon! Jos veto ei osu, saat 25€ ilmaisvedon.

* Tarjous vain uusille asiakkaille.