Valioliiga su 28.11. klo 16:00

Leicester - Watford

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Pettääkö Leicester ja Brendan Rodgers vielä kerran? — max betin paikka!

Leicester on ollut tämän kauden yksi harvoja tappiollisia jengejä itselle. Ajatusharha. Wesley Fofanan ja James Justinin poissaolot näkyvät, ja Brendan Rodgers on tehnyt huonoja ratkaisuja kokoonpanojen suhteen. #FreeDaka

Tämä on luonnollisesti selkeä viesti siitä, että Leicester ja Rodgers ovat tilapäisesti liian korkealla omissa papereissa. Nyt on uusi sauma Ketuille napsia pojoja, kun Watford saapuu kylään. Watford on luonnollisesti hurmoksessa nöyryytettyään Man Unitedin.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Matsi alkaa 0-0 tilanteesta, ja paine on kumulatiivista. Mitä tämä tarkoittaa, ja mitä laitetaan lapulle? Kohta selviää.

Puhutaan kokoonpanoista. Leicesterillä on edellämainituiden kavereiden lisäksi sivussa Ricardo Pereira sekä Youri Tielemans. Jonny Evans näyttäisi olevan pelikunnossa.

Watfordilla on sivussa Ismaila Sarr, Ken Sema sekä muutamia muita nimiä, jota ei jaksa tiputtaa. Sarr on yksi sarjan vaarallisimmista pelaajista nopeutensa ansiosta. ja Watfordin isoin ase eteenpäin. Tämä on luonnollisesti huomioitava.

Leicesterin on yksinkertaisesti voitettava tämä ottelu. Siitä ei pääse yli eikä ympäri. Tällä hetkellä ei oikein ole satavarmaa luottoa siihen, että Rodgers tekee oikeat valinnat, mutta tämä on Wilfried Ndidin matsi. Odotan häneltä dominointia. Näen myös Watfordille pari vaarallista pallonmenetystä.

Leicester City

@LCFC
Those touches, that finish! ✨

More of this in #LeiWat, @Madders10?

Kotistadikka, materiaalietu, manageri-etu jopa ja selkeästi laadukkaampi penkki. Tämä on max betin paikka itselle. Pitää vielä hieman seurata kertoimia, jotta ajoitukset osuvat kohdilleen parhaan tarjouksen suhteen, mutta Leicester ei ole Man United. Watfordin systeemi ei tule näyttämään yhtä hyvältä, ja paine tulee lopulta kumuloitumaan liikaa.

Leicesterin pitäisi kyetä kahteen maaliin jopa 7/10 suorituksella, ja Watfordilla ei pitäisi olla saumoja enempää kuin yhteen ilman Sarria. Toivottavasti fortuna on meidän puolella. Tässä ei myöskään rehellisesti kiinnosta aivan liikaa closet. Pelivalinta pohjautuu muuhun.

Leicester City

@LCFC
Start your Saturday morning with our 3-1 win against Legia! ⏯