Valioliiga la 22.04. klo 17:00

Leicester - Wolves

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Putoaminen uhkaa! Kumpi on voittajana maalissa kettujen ja susien taistelussa?

Tiukasti putoamista vastaan kamppaileva Leicester isännöi lauantaina mukavassa nosteessa olevaa Wolvesia. Viimeistä edellisessä ottelussaan susilauma voitti Chelsean ja edellisenä viikonloppuna kaatui niin ikään kotikamppailussa Brentford. Joukkueen pelaajatilanne on vahva ja se on ollut maalipaikoissaan äärimmäisen tehokas viime aikoina. Kettulauman tilanne ei juuri nyt näytä pelillisesti – saati tuloksellisesti – järin vahvalle.

Leicester erotti entisen valmentajansa Brendan Rodgersin huhtikuun alussa ja palkkasi Dean Smithin huolehtimaan joukkueen säilymisestä sarjassa. Viime kausilta esimerkiksi Aston Villan sekä Norwichin peräsimestä tuttu luotsi ei ainakaan toistaiseksi ole saanut kettupaitoja lentoon. Leicester on hävinnyt valmentajavaihdoksensa jälkeen kaikki kolme kamppailuaan Aston Villaa, Bournemouthia ja viimeisimpänä Manchester Cityä vastaan.

Isäntien pelaajatilanne ei ole erityisen hohdokas. Varmuudella sivussa ovat puolustajat James Justin, Jonny Evans sekä Jannik Vestergaard. Ricardo Pereira ja todennäköisesti myös Harvey Barnes jatkavat niin ikään sairastuvalla. Pelikieltoja ei ole, mutta siitä huolimatta Smithin työkalupakki on erityisesti alakerran osalta melko kapea. Toppariosastolla pelannevat jälleen Caglar Söyüncü, Wout Faes sekä Harry Souttar.

Wolves

@Wolves
What football is all about.

👏 @Young_Wolves

Vieraiden poissaolijoiden listalla ovat varmuudella ainostaan pitkäaikaisloukkaantuneet Chiquinho sekä Sasa Kalajdzic. Ruben Neves sekä Jonny palaavat pelikielloista, Diego Costa on kuin onkin pelikunnossa ja Boubacar Traorén paluu kokoonpanoon vaikuttaa niin ikään mahdolliseta. Julen Lopetegui on saanut joukkueensa vahvaan iskuun ja erityisesti hyökkäyspäässä ratkaisijoita on riittänyt. Nyt pelaajatilanne paranee entisestään ja varsinkin keskisektori on vahvistumassa merkittävästi.

Leicesterille tuleva ottelu on äärimmäisen kriittinen. Käytännössä pisteitä on pakko alkaa tulla, sillä se on parin pisteen päässä putoamisrajasta. Tällä hetkellä isännille ei ole olemassa helppoja vastustajia ja Wolves on ollut viime aikoina valtaosalle Valioliiga-seuroista yksi todella haastavista sellaisista. Tasapeli on mahdollinen, mutta kotijoukkueen voittoon ei millään riitä uskoa Uhmapelaajilla. Betsit isketään risti-kakkoselle (tuplamahdollisuus – X2).

Betsaa UP:n kohdetta ja saat 25€ ilmaisvedon!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun isket 25€ betsin Uhmapelaajien kohteelle (Double chance – X2), saat normaalisti betsin osuessa voittosi ja voit nostaa ne heti pankkitilillesi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Double chance – X2” 25€ panoksella ja voit voittaa 40€.
4. Kun veto ratkeaa, saat uuden 25€ vedon ilmaiseksi!

*Tarjous vain uusille asiakkaille.