Jääkiekon MM pe 19.05. klo 16:20

Leijonat - Pelipäivän lappu

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Uusi tarjous MM-lätkään: voita 190€ ilman riskiä! Aukeaako perjantaina ketsuppipullo jos toinenkin?

Ota vihjeen lopusta ohjeet ja pelaa Uhmapelaajien tekemää lappua Leijonien pelipäivälle riskeeraamatta senttiäkään. Voit voittaa yli 190€, mutta vedon mennessä väärin häviäisit 0€.

Leijonat ei ole vielä täysin vakuuttanut, mutta milloin räpsähtää? Se on vain ajan kysymys! Perjantaina vastaan luistelee Unkari ja Suomella on hulppea mahdollisuus harjoitella maalien tekemistä Ö-luokan vastustajan kustannuksella. Kaiken oleellisen unkarilaisten materiaalista ja tasosta kertoo se, että joukkueelle on leivottu peräti kerroin 40 ottelussa Leijonia vastaan. Pomminvarma Suomen voitto on tuloillaan, mutta onko vihdoin murskajaisten aika? Pelipäivän kunniaksi Uhmapelaajat leipoo pari muutakin kohdetta kupongille ja tätä lappua pääsee mättämään täysin ilman riskiä!

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

1. Unkari – Suomi

Suomi yli 5,5 maalia / kerroin 1,84

Suomi ei ole vielä täysin lunastanut potentiaaliaan. Suurimmat tähdet, kuten Kaapo Kakko ja Mikko Rantanen ovat ajoittain väläytelleet, mutta nyt vastustaja on siten suotuisa, että yksilötaito pääsee kunnolla esille. Unkari tulee otteluun raskaammalla jalalla, sillä kuluttava Ruotsi-matsi on alla ilman välipäivää. Suomen 5–3-voitosta Ranskaa vastaan on puolestaan aikaa kulunut reilummin eli Leijonien etulyöntiasema vain syvenee. Uhmapelaajilla on kova luotto siihen, että Leijonat mättää Unkaria vastaan taululle rumat numerot ja lapulle maistuu “Suomi yli 5,5 maalia” -kohde.

2. Itävalta – Saksa

Ottelussa yli 5,5 maalia / kerroin 2,00

Saksalla on edelleen voittotili avaamatta MM-kisoissa, mutta se on toisaalta kohdannut vaikeimmat vastustajat heti kärkeen. Joukkue ei todellakaan ole ajautunut heittopussiksi yhdessäkään ottelussa – Ruotsia vastaan se jäi nollille, mutta Suomea vastaan kolme tehtyä maalia ja Yhdysvaltoja vastaan kaksi. Saksa on kärsinyt ainoastaan maalin tappioita! Itävalta on niin ikään kunnostautunut ainoastaan häviämällä otteluita, mutta se on imuroinut omiin maaleja huolella. Ruotsi mätti viisi ja USA neljä – eniten maaleja itävaltalaisten nuottaan on kuitenkin latonut Tanska, peräti kuusi osumaa.

Saksa on pystynyt vastaamaan jopa huippujoukkueiden tulivoimaan, joten Itävalta sille lienee pala kakkua. Vastustaja saa kuitenkin omat paikkansa tehtaan takuulla, joten koko ottelun maalimäärä nousee väistämättä. Yli 5,5 maalia -kohteelle saadaan erinomainen kerroin, joka kelpaa lykätä kupongille Suomi-kohteen jatkoksi.

3. Kazakstan – Slovakia

Tasoitus – Kazakstan +2,5 / kerroin 2,07

Viimeisenä, mutta ei suinkaan vähäisimpänä. Kazakstan on jälleen yksi kisojen aliarvostetuimmista joukkueista. Avauskamppailut ovat olleet hankalia ja vastustajat totaalisesti parempia, mutta Slovakia on huomattavasti maltillisempi koetinkivi. Kazakstanilla on tehopotentiaalia ja se pystyy varmasti tekemään maalin jos toisenkin slovakialaisten verkkoon. Slovakian tehot ovat olleet turnauksen alussa jokseenkin kateissa ja se on pelannut yllättävän vähämaalisia matseja. Murskajaisiin on vaikeaa uskoa ja tasoitusvedolle (Kazakstan +2,5) tarjolla makoisa kerroin. Ankkuroidaan minirekka maaliin!

Tarjolla 190€ riskitön potti – näin voit voittaa:

Uhmapelaajat tarjoilee MM-kisoista huippuedun Winning.io:lle. Pääset pelaamaan täysin riskittömästi, eli ilman kierrätyksiä, pieniä pränttejä tai muitakaan turhuuksia. Kun betsaat UP:n pelipäivän lappua, saat panoksesi takaisin vedon mennessä väärin. Sinun ei siis tarvitse riskeerata senttiäkään, koska tappion mahdollisuutta ei ole olemassa!

Leijonien pelipäivän lappu


Toimi näin:

  • Siirry Winning.io:lle tästä.
  • Talleta 25€ bonuskoodilla RiskFreebet ja avaat samalla pelitilin.
  • Aseta yllä olevat kohteet kupongille ja aseta 25€ veto kertoimella 7,61.
  • Jos kuponki osuu, voit nostaa 190,44€ voitot heti.
  • Jos lappu ei osu, niin 25€ panos palautetaan pelitilillesi.

Tästä ei juurikaan tarjous parane! Voit voittaa mukavasti riihikuivaa, mutta vähintäänkin saat panoksesi takaisin.

* Huom! Tarjous vain uusille asiakkaille.