to 13.09. klo 20:30

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Lentopallon MM-kisat: Brasilia – Ranska | Lohkopelit jatkuvat

Torstai-illan kenties mielenkiintoisin kamppailu on Brasilian ja Ranskan välinen ottelu, jossa ratkaistaan käytännössä lohko B:n voitto, koska edellä mainitut ovat lohkon selkeästi parhaat joukkueet. Luvassa onkin todennäköisesti 4-5 eräinen kamppailu äärimmäisen tasaisten joukkueiden välillä molempien ottaessa todennäköisesti 20+ pistettä erässä kuin erässä.
Ranska aloitti oman turnauksensa voittamalla Kiinan suoraan 3 erässä selkein erälukemin (25-20, 25-21, 25-17). Joukkueen selkeä johtohahmo oli lähes käsittämättömät 23 pistettä tahkonnut Stephen Boyer, jonka hyökkäystehot olivat koko pelissä 50% (17/34), tämän lisäksi mies otti kolme torjuntaa ja syötti kolme ässää. Jokainen osannee päätellä kenellä passari jakaa tarjoiluja myös torstaina lohkon kärkikamppailussa. Boyerin hirmuvire pelaa myös muiden Ranskan pelaajien pussiin, mikäli Brasilia merkkaa torjunnassan tarkemmin Boyerin, saavat joukkueen muut pelaajat enemmän hyökkäystilaa ja pisteiden tekemismahdollisuuksia verkolla.

Lunasta 50€ riskitön veto Expektille – ei kierrätysvaatimuksia

Lyö 50€ riskitön veto – voitot heti kotiutettavissa

Myös Brasilia avasi kisat voitokkaasti Egyptiä vastaan 3-0 (25-17, 25-22, 25-20). Lentopallomaailman kestomenestyjä selätti selkeästi heikomman vastustajan ilman suurempia ongelmia. Kentän tehokkaimpina Brasilialla häärivät Souzat Wallace ja Douglas molempien tehdessä yhteensä 12 pisteeseen johtanutta suoritusta. Brasilia hyötyi pelissä myös merkittävästi Egyptin tekemistä virheistä, joita kertyi kolmen erän mittaiseen otteluun todella korkea määrä 25 kappaletta. Ranskaa vastaan joukkueella ei ole varaa odottaa samankaltaista virhemäärää, vaan pisteitä täytyy tulla enemmän omien hyökkäysten ja syöttövuorojen kautta, jotta Ranskan nosto- ja vastaanottopeliä saadaan rikottua.
Joukkueiden keskinäiset ottelut kääntyivät Nations Leaguessa kesällä systemaattisesti Ranskan eduksi, ja ei ole syytä miksi näin ei jatkuisi myös MM-kisojen kärkikamppailussa. Boyer tulee olemaan todella vaikea pideltävä brasilialaisjoukkueelle, ja mikäli häntä ei saada aisoihin on Brasilian todella haastavaa kääntää erät edukseen. Tätä ei helpota, että Brasilia sai vain 6 torjuntaa Egpytin kaltaista vastustajaa vastaan. Tämän lisäksi Ranska onnistui paremmin pallojen nostoissa (37 vs 17) ja pelastuksissa (29 vs 19) eli käytännössä kaikki kriittiset osa-alueet kestävät vertailun Brasiliaa vastaan Nations Leaguen ja turnauksen avauspelin perusteella. Tästä syystä lapulle kelpaakin mainiosti bookkereiden tarjoama 1,72 kerroin Ranskan voitolle.