MM-kisat to 27.09. klo 18:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Lentopallon MM-kisat 2018: USA – Venäjä | USA:lla mahdollisuus jatkaa puhdasta peliä

Lentopallon kolmannen kierroksen jatkolohkot jatkuvat tänään jälleen yhdellä ottelulla per lohko. Lohkossa I kohtaavat eilen pelannut Venäjä sekä edelleen turnauksessa puhtaalla pelillä jatkava USA.
Tämän päivän peli on Venäjälle ns. kuolemanpeli, koska tappio tästä ottelusta varmistaa joukkueen jatkosta pois tippumisen. USA taas saapuu peliin hyvin levänneenä, Venäjän huhkittua eilen kaikki viisi erää Brasilian kanssa.
USA:n peli pyörii todella hyvin joukkueen hakkurin Matthew Andersonin, joukkueen yleispelaajien Aaron Russelin ja Taylor Sanderin kautta. Anderson on joukkueensa paras pistemies ja suorittaa selkeästi tasaisemmin kuin Venäjän hakkuri Maxim Mikhaylovin.
Mikhaylov pelasi eilen mainiosti kaksi erää, mutta sortui tämän jälkeen todella suureen määrään helppoja virheitä. Brasilia oli kaksi erää aseeton 218cm mörköä, Dmitriy Muserskiya vastaan. Tämän jälkeen joukkueen passari Bruno sai orkesterinsa pyörimään riittävällä passitemmolla, ja Muserskiyan muuri päästiin kiertämään.

Lunasta 50€ riskitön veto Expektille – ei kierrätysvaatimuksia

Lyö 50€ riskitön veto – voitot heti kotiutettavissa

Kuten jo ennen turnausta tuli todettua, on USA ylivoimaisesti kisojen parhaiten valmennettu joukkue ja tämä on realisoitunut tähän mennessä pelkkinä voittoina.
Venäjän heikkous pitkässä ja ulottuvassa joukkueessa on puolustuspelaamisen ketteryys ja pelaajien taktinen ulospelaaminen, jossa USA on yksi maailman parhaista. Joukkueella löytyy hyvä sekoitus sekä hyppy- että leijasyötön osaavia pelaajia, jotka pystyvät vaihtamaan syötön rytmiä lennosta.
Mikhaylovilta vaaditaan tänään parempaa peliä kuin aiemmin turnauksessa, mikäli Venäjä mielii jatkopeleihin. USA:n joukkue on erittäin kokenut ja joukkueen pelaajilla alkaa iän puolesta olemaan ns. viimeiset mahdollisuudet ottaa menestystä yhdessä tällä rungolla.
Tämä tulee varmasti näkymään myös joukkueen otteissa – löysäilyyn ei ole varaa, minkä Venäjä koki karvaasti eilen kolmannen erän aikana.
Lentopallo on pitkälti momenttipeli, etenkin näiden kahden joukkueen kohtaamisessa. Itä vastaan länsi ja molemmat varmasti nimeäisivät toisensa joukkueeksi, jonka haluavat voittaa.
Kerrointasolla on lähes mahdoton ymmärtää, miten 8-9 pelatun ottelun jälkeen Venäjä on edelleen asetettu ennakkosuosikiksi. Yhdysvallat on niputtanut turnauksen aikana todella nimekkäitä joukkueita. Täten jatkopaikan varmistaminen heti ensimmäisessä kolmannen jatkovaiheen pelissä olisi oiva tapa jatkaa turnausta.
Pelivalintana tähänkin otteluun toimii yli 181,5 pistettä. Tulossa on tasainen ottelu ja todennäköisyydet suoralle 3-0 voitolle ovat alhaiset.
Lapulle poimitaan myös USA:n voittoa, jolle on tarjolla selkeä ylikerroin. Lisäksi otetaan alhaisella panoksella kokeiluun USA:n voittoa -1,5 erän tasoituksella.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ