MM-kisat su 30.09. klo 22:15

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Lentopallon MM-kisat: Brasilia – Puola | Mestarin on aika vaihtua

Lentopallon MM-kisat ovat loppuhuipennusta vaille valmiit ja sunnuntain turnauksessa ratkotaan mitalien kohtalot. Lauantain välieristä finaaliin tiensä selvittivät Brasilia ja Puola.
Etenkin Puolan kääntö ottelussa oli suhteellisen iso yllätys, sillä USA:n voittaessa 3. erän ja siirtyessä 2-1 johtoon, näytti amerikkalaisten mestaruusjuna olevan todellakin vauhdissa. Jenkit kuitenkin sortuivat helppoihin virheisiin viimeisissä erissä ja Puola onnistui kääntämään pelin itselleen.
Puola onnistui kirimään juuri niissä match-upeissa, joita voitto edellytti. Hakkuri Bartosz Kurek oli ylivoimaisesti kentän tehokkain pelaaja tehden yhteensä 29 pistettä, joista peräti 5 torjunnoilla.
Taustatukea antoi 22 pistettä tehnyt Michal Kubiak, joka pelasi turnauksen parhaan pelinsä oikeaan väliin. Kukaan muu Puolan joukkueesta ei tehnyt pelissä edes yli 10 pistettä.
Brasilian voiton arkkitehteina jatkoivat turnauksen kuumin kaksikko: Wallace De Souza ja Douglas Souza. Joukkue teki tasaista työskentelyä ja varsinkin Brasilian vastaanotto oli erinomaisella tasolla.
Serbia hyytyi Brasilian käsittelyssä jopa yllättävän helposti, ja brasilialaiset pelasivat todella ehjät kolme erää lauantaina. Tämä on merkittävä etu suhteessa Puolan tekemiseen, joka on voitetusta ottelusta huolimatta edelleen todella ailahteleva yksittäisten pelien suhteen.

Huippudiili: talletus tuplana 200€ asti + 20€ ilmaisveto

Brasilialaisten merkittävin haaste on Puolan torjunta, joka on ottanut jo 129 merkintää tässä turnauksessa. Myös eilisessä välierässä Puola otti enemmän torjuntoja.
Vastaavasti Puolan haasteena taas on Brasilian vastaanotto ja sen rikkominen syötöillä. Mikäli passari Bruno Mossa de Rezende pääsee pyörittämään orkesteriaan miten tahtoo, ovat brasilialaiset todella vahvoilla.
Kuten monta kertaa tässä turnauksessa aiemmin, ovat pisteoverit jälleen valintana illan otteluun. Joukkueet ovat todella tasaväkiset ja varsinkin Puolalla on taipumusta nousta vielä lähestulkoon rinnalle erien lopussa vaikka joukkue olisi enemmänkin jäljessä. Lisäksi finaalit ovat hyvin harvoin ylijuoksuja suuntaan tai toiseen.
Pääkohteena poimimme lapulle yli 180,5 pistettä otteluun sekä kahden ensimmäisen erän pisteoveri.
Tämän lisäksi otetaan lapulle pienemmällä Brasilian voittoa erätasoituksella. Lopputulosveikkauksena 3-1 Brasilialle.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ