pe 21.09. klo 21:15

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Lentopallon MM-kisat: Italia – Suomi | Suomella liian korkea vuori kiivettävänä

MM-kisat jatkuvat perjantaina jatkopeleillä – myös Suomi onnistui pelaamaan itsensä 16 parhaan joukkoon. Suomen joukkue otti odotetut voitot Kuubalta ja Puerto Ricolta, vaikkakin jälkimmäinen onnistui laittamaan Suomen ahtaalle. Alkulohkon viimeisessä pelissä tiistaina Suomen joukkue pääsi pelaamaan ilman paineita minimitavoitteen saavuettuaan, mikä näkyi todella vapautuneena pelaamisena. Suomella oli neljännessä erässä mahdollisuus jopa voittaa koko ottelu selkeää ennakkosuosikkia Irania vastaan.
Joukkueen kantavina voimina toimivat Iranin torjuntaa vastaan kovia ratkaisuja tehnyt Niko Suihkonen ja Samuli Kaislasalo. Kaislasalo korvasi Urpo Sivulan hakkurin tontilla kolmannessa erässä eikä tämän jälkeen poistunut kentältä. Suomen joukkue pelasi lähes hurmoksessa reilut kaksi erää Irania vastaan, ja onnistui kääntämään sekä toisen että kolmannen erän itselleen. Vauhti kuitenkin loppui neljännen erän jälkimmäisellä puolikkaalla, kun onnekkaat pallot alkoivat pomppia Iranille – toisin kuin kahdessa edellisessä erässä. Viimeisessä ja ratkaisevassa erässä oli jo havaittavissa, että nuoren joukkueen paras terä oli käytetty.

Lunasta 50€ riskitön veto Expektille – ei kierrätysvaatimuksia

Lyö 50€ riskitön veto – voitot heti kotiutettavissa

Perjantain myöhäiskamppailussa vastaan kuitenkin asettuu Italia, yksi turnauksen ennakkosuosikeista. Tämä Euroopan lentopallon emämaa, jonka kovimpina tähtinä hakkuri Ivan Zaytsev sekä yleispelaaja Osmany Juantonera, asettaa Suomelle kovemman vastuksen kuin aiemmat tähän mennessä. Sekä Zaytsev että Juantonera ovat hakanneet pallon lattiaan onnistuneesti yli 60 kertaa turnauksessa – vertailun vuoksi Suomen paras pistemies Krastins 39 pisteellä. Zaytsev on myös hankkinut hakkurille kiitettävät seitsemän torjuntaa. Tilastollisesti Suomi on onnistunut paremmin torjunnoissa, mutta antaa vastaavasti merkittävästi ässäsyötöissä, joita Italia on tehnyt 37 tähän mennessä turnausta.
On hyvin vaikea nähdä keinoja, joilla Suomi onnistuisi sammuttamaan Italian kiintotähdet, etenkin kotiyleisön edessä. Italia on edellä kaikissa osa-alueissa ja varsinkin joukkueen parhaat pistelingot ovat omaa luokkaansa verrattuna Suomen vastineisiin. Italian 3-0 tuloksen kerroin on kuitenkin onnistuttu pelaamaan kelvottomalle tasolle. Italialle tarjotaan kohtuuttoman kovaa tasoitusta kahteen ensimmäiseen erään. Suomi kykenee haastamaan Italian yksittäisissä erissä – poimittakoon siis talteen kaksi ensimmäistä erää yli 87,5 pistettä. Toisena vetokohteenamme ottelun pisteiden kokonaismäärä, josta lapulle alle 138,5 pistettä.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ