su 23.09. klo 18:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Lentopallon MM-kisat: Venäjä – Suomi | Isät vastaan pojat

Suomen pelit lentopallon MM-kisoissa päättyvät sunnuntaina, kun joukkue pääsee haastamaan idän jättiä, Venäjää. Venäjällä on vielä mahdollisuudet jatkoon parhaiden lohkokakkosten joukossa, joten ottelussa riittää panosta ennakkosuosikille. Suomella taas on viimeinen näytönpaikka esittää joukkueen todellinen osaamisen taso, varsinkin eilisen turnauksen heikoimman erän jälkeen Hollantia vastaan.
Suomen joukkueen hyökkäystehottomuus oli tähän mennessä pahinta Hollantia vastaan lauantain kamppailussa. Suomen nostopeli toimi paremmin kuin Hollannilla kolmessa erässä, mutta siitä huolimatta oranssipaidat dominoivat hyökkäystehoissa. Urpo Sivula takoi mallikelpoiset 23 pistettä neljään erään, mikä on oivallinen tulos hakkurille verrattuna Sivulan perustekemisen tasoon. Toisaalta muu joukkue ei yltänyt lähellekään vastaaviin lukemiin, joten on ylipäätään ihme, että Suomi onnistui nappaamaan erän eilisessä pelissä. Suomen yleispelaajat Elvis Krastins ja Niko Suihkonen tekivät yhteensä 15 pistettä neljään erään, mikä ei ole riittävä apu hakkuri Sivulalle pelien voittamiseen. Ongelmat korostuivat varsinkin pelin loppua kohti ja Hollannin ulottuva torjunta otti todella suuren määrän torjuntoja.

Lunasta 50€ riskitön veto Expektille – ei kierrätysvaatimuksia

Lyö 50€ riskitön veto – voitot heti kotiutettavissa

Sunnuntai-illan vastustaja, Venäjän joukkue on vähintäänkin yhtä ulottuva kuin Hollanti. Venäjän suurimpana mörkönä toimii keskitorjuja Dmitriy Muserskiy, jolla on pituutta 218cm ja tilastojen mukaan hyökkäyskorkeus 375cm. Kukaan Suomen joukkueesta ei pääse lähellekään vastaavia lukemia. Toinen Venäjän avainpelaaja on hakkuri Maxim Mikhaylov, joka oli eilisen Italia-pelin paras pistemies, ja osoitti kykenevänsä pelaamaan tasaisesti läpi ottelun, vaikka miestä on syytelty taannoin epätasaisista otteista.
Suomen suurin huoli ottelussa ulottuvuuden ohella ovat Venäjän syötöt. Venäjän joukkueesta löytyy useampi pelaaja, jolla on painava hyppysyöttö rikkomaan vastustajan vastaanottorintamaa. Suomi on valitettavasti todella paljon hyppyleijan varassa, minkä venäläiset tulevat käyttämään armotta hyödykseen. Periaatteessa vain Sivula syöttää kovia hyppysyöttöjä, jotka voisivat rikkoa Venäjän vastaanottorintamaa. Syöttöetu tarjoaa Venäjälle myös edun sekä torjuntaan että hyökkäykseen. Irtonainen nosto pakottaa Suomen passarit, Eemi Tervaportin ja Mikko Eskon, hidastamaan passiensa tempoa, jolloin Venäjän torjunta saa aikaa ryhmittyä torjumaan hyökkäyksiä paremmin.
Pärjätäkseen parhaiden lohkokakkosten vertailussa Venäjä tarvitsee voiton ottelusta – Suomelle tulee täten todella tukala ilta. Venäjää on kuitenkin saatettu jopa yliarvioida voimasuhteissa ja Suomi saa todella vertailukelpoisia tasoituksia ottelua ja eriä kohden. Suomi kykenee hurmoksessa haastamaan yksittäisissä erissä, siksi lapulle poimitaan kahden ensimmäisen erän pistemäärä yli 85,5. Tämän lisäksi otetaan koko peliin alle 131,5 pistettä, sillä Suomella on ollut tapana menettää peliotteensa täysin kahden hävityn erän jälkeen.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ