Bundesliiga la 22.01. klo 16:30

Leverkusen - Augsburg

Kuinka kauan Augsburg onnistuu hidastamaan Leverkusenin vyörytystä?

Lauantaina sarjataulukon kolmannella sijalla sinnittelevä Leverkusen saa vieraaksi putoamiskamppailua käyvän Augsburgin. Tasoero on pilvissä ja Leverkusenin hyökkäyskalustolla vieraat pitäisi survoa maan rakoon, mutta helpolla Augsburg ei ole viime aikoina pisteistä luopunut. Alkuun meno voi olla tunnustelevaa, mutta ennemmin tai myöhemmin Leverkusenin tähdet saa tuhoa aikaan.

Viime ajat ei Leverkusenille ole ollut helpoimmasta päästä, sillä ennen viime kierroksen voittoa joukkue oli Bundesliigassa neljän ottelun voitottomassa putkessa. Alakerran kanssa on ollut ongelmia, mutta Patrick Schickin tykitys on pelastanut monet kerrat. Viime matsi Mönchengladbachia vastaan tarjosi toisella puoliajalla viihdettä koko rahalla. Voitto tuli lopulta lukemin 2-1, mutta mukaan mahtui lukuisia hukattuja maalipaikkoja ja kaksi epäonnistunutta pilkkua. Maaleja Leverkusen olisi voinut iskeä sen neljä tai viisi, sillä vastahyökkäyksillä se sai Gladbachin alakerran pahasti helisemään.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Augsburg on taistellut toden teolla putoamista vastaan ja viime ajat vieläpä varsin hyvällä menestyksellä. Vieraat on viimeisissä kahdeksassa ottelussa jäänyt pisteittä vain kahdesti ja mukaan mahtuu myös sensaatiomainen voitto Bayern Münchenista. Hyökkäyspeli on ottanut askelia eteenpäin alku kaudesta ja jatkoa ajatellen edellisessä ottelussa ensimmäistä kertaa avannutta Ricardo Pepiä kannattaa pitää silmällä.

Isänniltä poissaoloijoiden lista on pidempi, mutta mainittakoon ainakin maajoukkuetehtävissä olevat puolustajat Odilon Kossounou sekä Edmond Tapsoba. Keskikentältä Kerem Demirbaylla on korttitili täynnä ja Exequiel Palacios on loukkaantuneena, mutta Charles Aranguiz on näillä näkymin käytettävissä. Vieraat todennäköisesti jatkaa viime viikonlopun avauksella.

Augsburg joutuu puolustamaan, mutta esimerkiksi erikoistilanteissa sillä on hyvät saumat horjuttaa Leverkusenin puolustusta. Leverkusen on tullut toimeen pitkälti vahvan hyökkäyksen voimin ja se kuinka kauan Augsburg pystyy sinnittelemään tulee määrittämään pitkälti ottelun kulun. Tappiolle joutuessa vieraiden on nostettava riskitasoja ja Leverkusenin päästessä iskemään vastaan jälki voi olla todella rumaa. Betsit päästään iskemään overin suuntaan, josta kokeiluun otetaan vähintään kaksi maalia toisella puoliajalla. Myöskään koko matsin over ei ole huono idea.

10 euroa pelirahaa