ke 20.12. klo 21:30

Leverkusen - Bochum

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Bochumilla ei mitään palaa – Leverkusen lähtee tauolle sarjakärkenä!

Bundesliigassa pelataan viimeiset ottelut ennen taukoa keskiviikkona ja Lukas Hradeckyn johdattamalla Leverkusenilla on mahdollisuus kuroa eroa entisestään, kun vastaan asettuu selvästi heikompi Bochum. Kaksikon välinen tasoero on paperilla valtava ja Leverkusenilta on syytä odottaa ylijuoksua. Isännillä tosin on yksi lepopäivä vähemmän alla, joten pientä plussaa voi Bochumille antaa.

*Tsekkaa tipsi loppuun ja nappaa 25€ ilmaisveto talteen!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Leverkusen on pelannut sensaatiomaisen syyskauden – ennen illan ottelua se löytyy kärkipaikalta neljän pisteen erolla Bayern Müncheniin, jolla tosin on yksi ottelu vähemmän pelattuna. Leverkusen on kerta toisensa jälkeen raapinut vähintään pisteen kärkivastustajilta ja puolestaan heikompia joukkueita vastaan se takoo murskalukemat taululle. Exequiel Palacios on pelikiellon vuoksi sivussa, mutta muuten tuskin suuria muutoksia on luvassa rasituksesta huolimatta. Leverkusenilla on ollut varsin kiveen hakattu avausryhmitelmä, jolla se on tällä kaudella tehnyt tuhoa.

Niin erikoiselta kuin se kuulostaakin, voi Bochumin kautta pitää toistaiseksi onnistuneena. Se lähti kauteen kenties jopa sarjan heikoimpana joukkueena, joten 13. sija on positiivinen yllätys. Viime aikoina pisteitä on tullut todella hyvään tahtiin, vaikkakin varsin helpohkolla otteluohjelmalla on ollut osansa. Tässä matsissa asetelma on kuitenkin selvä – Bochum on ottavana osapuolena ja erikoistilanteilla sekä pitkillä palloilla se pyrkii luomaan omat paikkansa. Avauksen pelaajista Ivan Ordets on ollut jo tovin sivussa ja tärkeällä Kevin Stögerillä on korttitili täynnä. Erhan Masovicin pelikunto on epävarma.

Pelivalinnaksi poimitaan Leverkusenin voittoa -2,5 tasoituksella. Tasoero on yksinkertaisesti valtava ja mikäli isännät pääsee johtoasemaan ja sitä myöten Bochumin on nostettava puolustuslinjaa, voi Leverkusenin tähtihyökkääjät takoa rumat lukemat taululle. Mahdollisia kierrätyksiä kannattaa pitää silmällä – esimerkiksi loukkaantumisen jälkeen paluuta tekevä, pari kautta sitten 24 maalia viimeistellyt Patrik Schick voisi päätyä isänniltä avaukseen.

Näin nappaat 25€ talletuksella 50€ arvosta betsejä!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Lyömällä 25€ Leverkusen -2,5, voitat normaalisti matsin osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Lisäksi saat vielä matsin jälkeen 25€ ilmaisvedon. Saat ilmaisvedon osuipa alkuperäinen vetosi tai ei!

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään. Sinulla on aina vakuutus vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Tasoitus – Leverkusen -2,5” 25€ panoksella.
4. Jos veto osuu, saat 57,5€ ja ilmaisen 25€ vedon! Jos veto ei osu, saat 25€ ilmaisvedon.

* Tarjous vain uusille asiakkaille.