Bundesliiga ke 25.01. klo 21:30

Leverkusen - Bochum

star-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Jatkuuko Bayer Leverkusenin koomailu? Vain Lukas Hradecky voi pelastaa täystuholta keväällä!

Bayer Leverkusen oli syyskauden levällään. Pelillinen identiteetti ei sinänsä totutusta muuttunut, mutta harmillisesti hyökkäyspäässä onnistumiset ovat kiertäneet. Mahalaskuaan joukkue vauhditti jatkuvalla puolustuksen kustannuksella hyökkäämisellä. Paluuottelu oli niin ikään kaoottinen ja tämä on kauniisti sanottu. Leverkusen-alakerran ainoa ilonaihe on suomalaismaalivahti, joka on merkittävässä roolissa myös BayArenalla keskiviikon ottelussa Bochumia vastaan.

Entisen espanjalaispelaajan Xabi Alonson luotsaama Leverkusen tuli ryminällä takaisin Bundesliiga-kentille viime viikonloppuna, mutta suurimmat ongelmat eivät ole kadonneet. Joukkue jyräsi Mitchel Bakkerin, Amine Adlin sekä Nadiem Amirin tekemillä maaleilla jo 0–3-karkumatkalle Mönchengladbachin vieraana. Läpi ottelun jatkuneet kauhunhetket omassa päässä kostautuivat ottelun loppupuolella, kun Borussia Parkin isäntä nousi vain maalin päähän. Iso sulka siitä, että voitto ylipäätään irtosi, kuuluu ehdottomasti Lukas Hradeckyn hattuun.

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Pelaa 20 eurolla 200 käteiskierrosta Highroller-kasinolla.

Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TÄSTÄ

Suomalaismaalivahti on ainoa syy sille, että 16 ottelua kuluvalla kaudella pelannut Leverkusen on päästänyt ”vain” 28 maalia. Paluukierroksella Hradecky koppasi pallon kuudesti eikä kyseessä suinkaan ollut ensimmäinen kerta, kun Huuhkajat-kassari loisti vuotavan alakerran ainoana toimivana palasena.

VfL Bochum 1848

@VfLBochum1848eV
Bundesliga-Doppelpack-Premiere für Philipp #Hofmann!🤩 In alles reingehauen, zwei Mal selbst belohnt👏 Der Junge passt einfach wunderbar anne Castroper!

#BOCBSC

Vieraiden leirissä on varmasti nähty Die Werkselfin haavoittuvaisuus tilanteenvaihdoissa, oman pään pallollisessa pelaamisessa sekä maalinteossa kovia puolustuskollektiiveja vastaan. Bochumin kotiesitys Hertha BSC:tä vastaan oli viikonlopun 3–1-voitossa erinomainen ja tehojakin löytyi berliiniläisten kustannuksella – hyökkääjä Philpp Hofmann lisäsi kauden maalisaldonsa neljästä kuuteen. Piskuinen Bochum esiintyi todella kliinisesti ja se lupaa hyvää – kolmella laukauksella maalia kohden yhtä monta maalia. Voiko enempää vaatia?

Tauon voisi luulla tulleen erinomaiseen aikaan Leverkusenin kannalta, mutta pystyykö joukkue lopulta ratkaisevasti nostamaan tasoaan keäväällä? Ainakin Charles Aranguiz sekä Patrick Schick ovat yhä telakalla. Vierailla Dominique Heintz sekä Cristian Gamboa ovat puolestaan sairaslistalla. Onko Leverkusenille jälleen tiedossa totaalinen mahalasku selkeänä ennakkosuosikkina? Ei olisi ensimmäinen kerta! Eikä pidä unohtaa, että vierailija on saanut tauosta sekä viikonlopun kovasta voitosta lisänostetta. Betsivalinnaksi maistuu kova haistelu eli tasapeli tai vierasvoitto (tuplamahdollisuus).