Bundesliiga su 29.01. klo 18:30

Leverkusen - Borussia Dortmund

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Tulikuuma taisto Bundesliigassa! Dortmund ei voitoista huolimatta vakuuta – nappaako Leverkusen jälleen pisteet?

Bundesliigassa kierros päästään laittamaan pakettiin todellisen huippumatsin muodossa, kun Leverkusen kohtaa Borussia Dortmundin. Kumpikaan joukkueista ei ole pystynyt täysin vastaamaan tämän kauden odotuksiin, mutta Leverkusenin kohdalla heikkoa pistesaldoa selittää vaikea alkukausi. Nyt isäntien kurssin on kääntynyt ja kotona se on vahva suosikki viemään voiton.

Leverkusen on voittanut tauon jälkeen molemmat ottelunsa. Ensin Mönchengladbachia vastaan esitys oli hyvä ensimmäiset noin 75 minuuttia, mutta loppuhetkillä Leverkusenin ote herpaantui ja Gladbach nousi maalin päähän. Viikolla Bochum kaatui odotetun vaivattomasti lukemin 2-0. Pitkän loukkaantumisen jäljiltä paluuta tekevä Florian Wirtz pääsi vihdoin avaukseen ja tarjosi heti maalisyötön Adam Hlozekin tekemään 2-0 maaliin.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Bayer 04 Leverkusen

@bayer04_en
👏🏅 Return in the starting XI, assist, home win and "Man of the Match" - Successful matchday. Congratulations, Flo!

🔙 #B04BOC | #Bayer04 | #Werkself | #Wirtz

Dortmund on paluun jälkeen ollut kaikkea muuta kuin vakuuttava, vaikkakin se on molemmat ottelunsa voittanut. Ensin FC Augsburgia vastaan se oli selvästi parempi, mutta puolustussuuntaan sattui liikaa virheitä ja viikolla ottelussa Mainzia vastaan hyökkäyspeli ei ollut erityisen hohtoisaa. Molemmilla kerroilla Dortmund on kuitenkin lopulta pelastui Giovanni Reynan maaleilla ottelun lopulla. Dortmundissa odotetaan innolla milloin Sebastien Haller on lopulta kunnossa avaukseen – hän on kahdessa edellisessä ottelussa tullut vaihdosta kentälle.

Borussia Dortmund

@BlackYellow
Anotha one ☝️🇺🇸

Suuremmat loukkaantumishuolet alkaa olla molemmilta takanapäin. Dortmundilta Thomas Meunier on sivussa, mutta uusi hankinta Julian Ryerson pystyy hänet korvaamaan. Marco Reus on mahdollisesti kokoonpanossa, mutta avaukseen hän ei vielä välttämättä pääse. Leverkusenilta Charles Aranquiz on edelleen sivussa ja Patrick Schick ei vielä täydessä pelikunnossa ole, mutta kokoonpanossa hän todennäköisesti on.

Varsin tasaisesta parivaljakosta on kyse, mutta Dortmund ei niin suuresti ole vakuuttanut etteikö Leverkusen saisi kotona varsin selvää suosikin asemaa. Siispä kupongille otetaan kotivoittoa +0 tasoituksella, eli tasapelillä panos palautuu. Tylsää matsia ei varmasti ole luvassa ja myös runsasmaalisuuden kautta voi löytyä maistuvia kertoimia.