la 18.05. klo 16:30

Leverkusen - FC Augsburg

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Bundesliigassa kausi huipentuu lauantaina Leverkusenin mestaruusjuhliin – Augsburgille on luvassa vain katsojan rooli!

Bundesliigassa kausi huipentuu lauantaina täyden kierroksen kera ja vaikka joitain suuremman panoksen otteluita on vielä jäljellä, on myös Leverkusenin sekä Augsburgin välinen taisto mielenkiintoinen seurattava. Leverkusen pääsee juhlimaan mestaruutta kotiyleisön edessä ja vaikka panosta ei sinänsä ole, haluaa isännät varmasti tarjota vielä yhden mestariteoksen kannattajilleen.

*Tsekkaa tipsi loppuun ja poimi depobonari sekä 20€ ilmaisveto!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Leverkusen varmisti mestaruuden jo useampi kierros takaperin, mutta joukkueen motivaatio ei ole kadonnut mihinkään pitäessään yllä käsittämättömän pitkää tappiottomien otteluiden jaksoa ja viime kierroksella irtosi jälleen komea 0-5 vierasvoitto Bochumista. Edessä on vielä Eurooppa-liigan sekä Saksan Cupin finaalit, joten loukkaantumisten suhteen isännät on varmasti varuillaan. Alustavasti kokoonpanotilanne on vahva, mutta pieniä kysymysmerkkejä on Florian Wirtzin sekä Odillon Koussounoun kohdalla.

Bayer 04 Leverkusen

@bayer04_en
💬 #Alonso: "Tomorrow could be Historical. We want to stay unbeaten and be the first team to do the full season without a defeat in the Bundesliga. It will feel like the first of three finals."

#B04FCA | #Bayer04 #Werkself

Augsburgin kokonaisuudessaan hieno kausi on suurella todennäköisyydellä päättymässä viiteen peräkkäiseen tappioon. Vieraat on vielä hiljattain ollut mukana taistelemassa paikasta seitsemän parhaan joukkoon, mutta esitykset on jäänyt pahasti piippuun. Sen lisäksi vieraat ei ole päässyt missään nimessä parhaalla rosterilla operoimaan, sillä loukkaantuneiden lista on pitkä. Vähemmällä vastuulla olleille pelaajille voisi olla muutenkin vastuuta luvassa, mutta nyt myös tilanne sen pakottaa, sillä avauksesta varmuudella sivussa ovat maalivahti Finn Dahmenin lisäksi Kevin Mbabu, Fredrik Jensen ja Elvis Rexhbecaj. Lisäksi epävarmoja ovat muun muassa Iago, Ruben Vargas sekä Kristijan Jakic.

FC Augsburg

@FCA_World
Full time at home.

Augsburgilla varmasti riittää vielä hieman intoa yrittää olla ensimmäinen joukkue joka Leverkusenin tällä kaudella kaataa, mutta vieraiden esitykset on olleet hiljattain surullisen heikkoja. Uhmapelaajat uskoo, että Leverkusen tulee päättämään Bundesliigan osalta kauden tyylillä ja näin ollen lapulle kelpaa isäntien voitto -1,5 maalin tasoituksella – vauhtiin päästessä lukemat voi revetä pahemminkin.

Eksklusiivinen ilmaisveto ja pelikassan tuplaus!

Novibet on uusi tuttu joka tarjoilee Uhmapelaajille eksklusiivista bonusta heti kärkeen. Varsin kelvollisella kierrätysvaatimuksella varustettu depobonari saa kaverikseen 20€ ilmaisvedon meidän kauttamme!

Toimi näin:

1. Siirry Novibetille TÄSTÄ!
2. Avaa pelitili ja talleta 20-100€, saat 40-200€ pelirahaa + 20€ ilmaisvedon
3. Lyö veto Tasoitus – Leverkusen -1,5 haluamallasi panoksella
4. Bonuksella on 5x kierrätysvaatimus min. 1.50 kertoimella

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.