Bundesliiga ma 02.05. klo 21:30

Leverkusen - Frankfurt

Leverkusen on motivaatioedun vuoksi valtava suosikki!

Bundesliiga tarjoaa maanantaina erittäin mielenkiintoisen taiston, kun neljän parhaan joukossa taisteleva Leverkusen saa Frankfurtin vieraaksi. Isännillä panosta on valtavasti, kun puolestaan Frankfurtin katseet on varmasti jo Bundesliigan ulkopuolella, sillä vieraat tulee jäämään keskikastiin ja Eurooppa-liigan koitokset odottaa jo oven takana.

Sijoista 3-7 käydään äärimmäisen kovaa kilpailua. Tällä hetkellä Leverkusenin kovimmat haastajat neljän parhaan joukkoon ovat Freiburg sekä RB Leipzig. Joukkueet ovat yhden pisteen sisällä, mutta Freiburgilla on yksi matsi enemmän pelattuna. Leverkusenin vire ei ole ollut paras mahdollinen, mutta osittain heikkojen vastustajien avulla pisteitä on kertynyt mukavasti. Hyökkäyspäässä joukkue edelleen kaipaisi Florian Wirtziä, mutta Greuther Fürthia vastaan maalihanoja saatiin hieman paremmin auki neljällä osumalla.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Frankfurtin meno Bundesliigan puolella ei ole niinkään kehuja herättänyt, mutta Eurooppa-liigassa joukkue on syttynyt toden teolla. Barcelona kaatui ja ensimmäinen osa West Hamia vastaan päättyi makoisaan vierasvoittoon lukemin 2-1, mutta edellinen voitto Bundesliigassa nähtiin 13.3. Bochumia vastaan. Kun Bundesliigassa ei enää panosta ole, on selvää, että keskittyminen on jo torstain toista osaa kohti. Vierailta ainakin kaksi tämän kauden parasta maalintekijää ovat sivussa – Rafael Borre korttien vuoksi ja Jesper Lindström on loukkaantuneena. Todennäköisesti huilivuoroja on enemmänkin tarjolla, jotta West Hamia vastaan jalkeille saadaan levännyt ja ennen kaikkea terve kokoonpano.

Frankfurt on onnistunut välttämään suurinumeroisia tappioita, mutta tähän taistoon lapulle painetaan Leverkusenin voittoa -1,5 tasoituksella. Tasoero kaksikon välillä on jo valmiiksi suuri, vieraiden kokoonpanon osalta on isoja kysymysmerkkejä ja lisäksi motivaatioetu Leverkusenin suuntaan on valtava. Leverkusen tarvitsee kolme pistettä, kun Frankfurt sen sijaan haluaa hoitaa matsin alta pois ja olla valmiina loppuviikon taistoon.

10 euroa pelirahaa