Bundesliiga su 05.03. klo 16:30

Leverkusen - Hertha Berlin

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Hertha on vieraissa kuin kala kuivalla maalla – Leverkusenilla loistava sauma kasvattaa pistepottia!

Sunnuntain ensimmäisessä ottelussa Lukas Hradeckýn kipparoima Leverkusen saa vieraakseen putoamisuhan alla olevan Hertha Berlinin. Leverkusen on kotiyleisön edessä jättisuosikki eikä Herthan heikot otteet vieraissa lupaa hyvää. Vaikka Leverkusenin taso on heitellyt kauden mittaan runsaasti, pitäisi sen ottaa tukeva hallinta Herthasta jo heti ottelun alussa.

Leverkusen löytyy tällä hetkellä sarjan keskikastista, mikä ei aivan täysin kuvasta joukkueen tasoa. Alkukausi oli vaikea, mutta sittemmin esitykset on parantunut, mutta toki tauon jälkeen isännillä on ollut tuloksellisesti hankalampaa. Eurooppa-liigan ottelut on tuonut omat haasteensa rasituksen suhteen, mutta nyt alla on taas mukavasti huilattuja päiviä. Florian Wirtzin paluu on ollut iso plussa Leverkusenin yläkertaan, mutta nyt vielä odotellaan löytääkö Patrik Schick kadoksissa olleen vireen Wirtzin paluun myötä. Viime kaudella 24 maalia viimeistellyt hyökkääjä on tällä kaudella Bundesliigassa osunut vain kolmesti.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Hertha on putoamistaistelussa ja otteluun lähdettäessä kaikki neljä sen alapuolella olevaa joukkuetta on 19 pisteessä. Tällä hetkellä suurta huolta herättää esitykset kotikentän ulkopuolella. Kauden 10 vierasottelusta on kertynyt vain neljä pistettä maalieron ollessa 9-21. Kotikentällä on nähty ajoittain ihan kelvollisen tason suoritteita, mutta vieraissa paketti ei tahdo pysyä kasassa. Edelliset kaksi vierastappiota toki on tullut kärkipään Frankfurtia ja Dortmundia vastaan, mutta myös samoista sijoista taisteleva Bochum kaatoi Herthan lukemin 3-1.

Hertha BSC (EN)

@HerthaBSC_EN
🎙️ Schwarz: "Leverkusen are a very good team with a high tempo and a lot of quality on the pitch, which they have recently proved in European competition. We have to play well in transition without the ball!"

#HaHoHe #B04BSC

Tässä tarjoillaan jälleen loistavaa saumaa Leverkusenille napata täydet pisteet ja lapulle otetaan maltillisella panoksella kotivoittoa -1,5 maalin tasoituksella. Tulosten takaa joukkueiden tasoero on valtava ja nyt myös loukkaantumistilanne on parempi Leverkusenin leirissä, sillä näillä näkymin sivussa on vain jo pidempään loukkaantuneena ollut Charles Aranquiz. Hertha puolestaan joutuu edelleen tulemaan toimeen ilman hyökkäyspään Wilfried Kangaa ja Chidera Ejukea.

Näin nappaat 25€ talletuksella 50€ arvosta betsejä!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Lyömällä 25€ Leverkusen -1,5, voitat normaalisti matsin osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Lisäksi saat vielä matsin jälkeen 25€ ilmaisvedon. Saat ilmaisvedon osuipa alkuperäinen vetosi tai ei!

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään. Sinulla on aina vakuutus vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Spreads – Leverkusen -1,5” 25€ panoksella.
4. Jos veto osuu, saat 61,25€ ja ilmaisen 25€ vedon! Jos veto ei osu, saat 25€ ilmaisvedon.

* Tarjous vain uusille asiakkaille.