Bundesliiga su 13.03. klo 16:30

Leverkusen - Köln

Lukas Hradecky on jälleen helteessä! Vieraiden maalipyssy testaa tosissaan suomalaisen vireen

Isäntä pelasi viime viikonloppuna vakuuttavasti vieraskamppailussa Bayern Müncheniä vastaan ja pystyi saalistamaan tasapelipisteen, jollainen on sarjakärkeä vastaan sangen haluttua tavaraa. Vieraiden meno on hieman hyytynyt viime aikoina, mikä on sinänsä ollut ihan odotettavaakin, mutta se on tällä kaudella näyttänyt vaarallisuutensa laadukkaana joukkueena.

Anthony Modeste ja kumppanit saattavat hyvinkin aiheuttaa harmaita hiuksia Leverkusen-puolustukselle, joka ei missään tapauksessa ole sarjan laadukkaimpia. Viime viikolla joukkue onnistui kuitenkin erinomaisesti Bayern Münchenin vieraana ja haki 1–1-tasapelin ja tärkeän pisteen. Suomalaismaalivahti Lukas Hradecky on jälleen tulevassa kamppailussa suuressa roolissa, sillä Kölnin tasoiselle vierailijalle on varmasti luvassa maalipaikkoja.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Vieraiden paras terä on hieman hyytynyt ja joukkue on tällä hetkellä seitsemäntenä sarjataulukossa. Kuuden Bundesliiga-ottelun otannalla joukkue on kuitenkin jäänyt ainoastaan kerran ilman maaleja, eikä se ole kovin todennäköistä maalirikkaita otteluita kierros toisensa jälkeen takovaa isäntää vastaan.

Patrick Schickin pelaaminen vaikuttaa epätodennäköiseltä, mutta isäntien tehoilu ei siihen ole tähänkään saakka hyytynyt ja kokoonpano on joka tapauksessa jälleen vahva. Esimerkiksi Florian Wirtz, Lucas Alario, Moussa Diaby ja kumppanit tarjoavat reilusti laatua hyökkäyssuuntaan. Dortmundin kanssa toiseksi eniten maaleja kuluvalla kaudella tehnyt sarjakolmonen on eittämättä yksi parhaista joukkueista hyökkäyssuuntaan, vaikka omissa kolisee yhä liian usein.

Köln on omiaan aiheuttamaan vaikeuksia isännille ja maaleitta sen tuskin tarvitsee taistella. Kotijoukkueen tulivoima on kuitenkin käsittämätön, joten koko matsin runsasmaalisuus (yli 3,5) tuntuu melko kivuttomalta valinnalta tähän kamppailuun. Vierailla ainoastaan Mark Uth lienee sivussa sairastumisen vuoksi. Jos haluat hakea vieläkin rohkeampaa valintaa, ei ole kovinkaan kaukaa haettua, että molemmat onnistuisivat jopa kahdesti.

10 euroa pelirahaa