Bundesliiga su 21.05. klo 20:30

Leverkusen - Mönchengladbach

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Gladbach vaikeassa tilanteessa, kun kokoonpanohuolet painaa eikä panostakaan ole – Leverkusenilla loistava mahdollisuus palata voittojen tielle!

Bundesliigassa toiseksi viimeinen kierros päätetään sunnuntaina Leverkusenin isännöidessä Mönchengladbachia. Ottelusta voisi jo valmiiksi ennakoida Leverkusenille vahvaa esitystä, mutta nyt myös motivaatioetu on kotijoukkueen puolella ja lisäksi kokoonpanotilanne ei vierailla aivan optimaalinen ole. Vieraiden lepoetu toki hieman kaventaa tilannetta, mutta joka tapauksessa jättisuosikista puhutaan Leverkusenin kohdalla.

Leverkusen koki torstaina viidennen peräkkäisen voitottoman ottelun kaikissa kilpailuissa, kun AS Roma nappasi jatkopaikan pitkälti puolustamalla 0-0 tulosta voitettuaan avausottelun. Bundesliigassa Leverkusenilla panoksena on edelleen kuudes sija, joka on kelvollinen suoritus alkukauden sähellyksien jälkeen. Kevätkaudella Leverkusen on ollut yksi Bundesliigan kovimpia joukkueita ja yksi iso syy on ollut Florian Wirtzin paluu pelikuntoon.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Bayer 04 Leverkusen

@bayer04_en
The stats to the game. 😳

🔙 #B04ASR I 0-0 I #UEL I #Bayer04 I #Werkself

Gladbach pelasi edellisenä viikonloppuna mestaruudesta haastavaa Dortmundia vastaan ja Gladbachin osalta panoksettomuus näkyi heti, sillä Dortmund takoi neljä maalia ensimmäiseen puoleen tuntiin. Toki oma osansa oli myös normaalia heikommassa kokoonpanossa, sillä hyökkäyksen tähdet Alassane Plea ja Marcus Thuram olivat sivussa maalivahti Jonas Omlin tavoin. Ainakin Omlin on edelleen sivussa ja lisäksi puolustaja Ramy Bensebainin korttitili on täynnä.

Gladbach

@borussia_en
🎙️ Farke: "@MarcusThuram was on the pitch again today and is looking good. He will be available on Sunday, but whether he can play 90 minutes will become clear in the next days."

#B04BMG

Uhmapelaajat odottaa Gladbachille todella vaikeaa peliä lepoedusta huolimatta ja lapulle otetaan Leverkusenin voittoa -1,5 maalin tasoituksella. Ykkösmaalivahdin poissaolo on iso menetys Gladbachille, mutta kenties suurimmat ongelmat syntyy Bensebainin poissaolosta vasemmalla laidalla. Leverkusenilta löytyy samalle laidalle kaksikko Moussa Diaby ja Jeremie Frimpong, jotka ovat tehneet tuhoa läpi kauden – Bundesliigassa kaksikko on tehnyt yhteensä komeat 17 maalia.