Mestarien liiga ke 12.10. klo 22:00

Leverkusen - Porto

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Siivittääkö espanjalaislegendan saapuminen Leverkusenin revanssiin?

Porto, Atlético Madrid ja Bayer Leverkusen katselevat Mestarien liigan lohko B:ssä Club Bruggen perävaloja. Keskiviikkona Porto vierailee BayArenalla ja pisteiden painoarvoa ei voi liikaa alleviivata. Viime viikolla kohdattiin Portossa ja isäntä oli silloin 2-0 -lukemin vahvempi. Pelitapahtumien valossa tasankin olisi ottelu voinut hyvin päättyä, sillä maalipaikkoja riitti myös Leverkusenilla.

Kotijoukkueen leirissä käyvät muutoksen tuulet, kun potkut saanut Gerardo Seoane korvattiin baskikeskikenttälegenda Xabi Alonsolla. Alonso valmensi jo aiemmin aikuisten tasolla Real Sociedadin B-joukkuetta, mutta nyt tehty hyppäys oli valtava. Alonson debyytti Die Werkselfin penkin päässä oli vakuuttava, kun Schalke kaatui 4-0.

VOITA 30€ ENGLANNILLA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Englanti kohtaa Senegalin ensimmäisessä kuoleman ottelussa.

Kerroin oli 1,50 – nyt se on 30.00!

LYÖ VETO ENGLANNILLE

FC Porto

@FCPorto
⏳ 𝗧𝗵𝗲 𝗖𝗵𝗮𝗺𝗽𝗶𝗼𝗻𝘀 ⚽ #B04FCP


Isäntien riveistä Jeremie Frimpong ja Robert Andrich ovat pelikiellossa. Sardar Azmoun, Karim Bellarabi, Exequiel Palacios ja Florian Wirtz jatkavat loukkaantuneina Alonson miehistöstä. Portolta kovaluinen veteraanitoppari Pepe on polvivaivaisena poissa.

Alonso sai ensimmäisessä pelissään tilkittyä Werkselfin vuotaneen peräpään kiitettävästi, mutta Schalke ei ole kuitenkaan tällä hetkellä kaikkein vakuuttavin vastustaja. Siinä mielessä Porto-pelin lähtökohdat eivät ole aivan vesiselvät. Todennäköisesti Alonso lähtee kuitenkin taas siitä, että Lukas Hradeckýn taakse ei mene palloja. Pakkovoiton paikat tulevat vasta myöhemmillä kierroksilla, joten etenkin alku voi olla yllättävän tarkkaa palloa. Pelataan underia näillä (tupla)kertoimilla!

Näin saat tuplakertoimen underille!

1. Siirry Mobilebetille TÄSTÄ ja avaa pelitili.
2. Talleta 10 – 100€ ja saat sen heti tuplana tilillesi.
3. Pelaa talletuksesi ja bonuksesi summa vedolle Alle 2,5 maalia kertoimella 2,10.
4. Kun vetosi voittaa, olet lunastanut käytännössä tuplakertoimella 2 x 2,10 🤘