Bundesliiga la 12.11. klo 16:30

Leverkusen - Stuttgart

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Rahat kiinni Lukas Hradeckýn Leverkuseniin! Stuttgartille poissaolot on liikaa vihdoin voittoja napanneen Leverkusenin vieraana!

Lauantaina Lukas Hradecký johdattaa Leverkusenin tämän kalenterivuoden viimeiseen otteluun Bundesliigassa, jossa sitä vastaan asettuu Stuttgart. Puhtaasti sarjataulukossa ja pisteissä joukkueet löytyvät hyvin läheltä toisiaan, mutta vieraiden isot poissaolot, Leverkusenin piristyneet otteet ja yleisesti selvästi vahvempi materiaali kääntää isännät suureksi suosikiksi. Monesti Leverkusenin pelaaminen ei tällä kaudella ole houkutellut, mutta nyt Uhmapelaajat iskee rahat Hradeckýn kipparoimalle joukkueelle.

Leverkusen on odotuksiin nähden ollut sarjan suurimpia pettymyksiä – sitä ei käy kiistäminen. Viime aikoina on kuitenkin saatu hieman näyttöä mahdollisesta tason nostosta. Kaikissa kilpailuissa viimeiset kuusi ottelua on tuonut kaksi voittoa, kolme tasapeliä ja ainoa tappio tuli RB Leipzigin vieraana. Ennen kaikkea kaksi viimeisintä voittoa antaa hieman uskoa paremmasta. Leverkusen murskasi silloisen sarjakärjen Union Berlinin peräti 5-0 ja viime kierroksella joukkue näytti sisukkuutta nousten Kölnin vieraana voittoon kahdella toisen jakson maalilla.

VOITA 30€ ENGLANNILLA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Englanti kohtaa Senegalin ensimmäisessä kuoleman ottelussa.

Kerroin oli 1,50 – nyt se on 30.00!

LYÖ VETO ENGLANNILLE

Bundesliga English

@Bundesliga_EN
Nadiem Amiri's free kick and a goal from Moussa Diaby give @Bayer04Fussball a derby victory over @FCKoeln_en! 👏

Watch the highlights 📺 👇

#Bundesliga | #MD14 | #KOEB04

Stuttgartin osalta jos pelkästään tuloksia tarkastelee viimeisimmiltä kierroksilta, ei tilanne näytä kovinkaan huonolta. Mutta sitten kun otetaan huomioon, että neljä viimeisintä voittoa on tullut kotona, kolmesti sarjan korkeintaan alemman keskikastin joukkuetta vastaan ja kerran 2. Bundesliigan Bielefeldin kustannuksella, ei vielä kannata liikaa innostua. Stuttgart ei ole tällä kaudella Bundesliigassa onnistunut voittamaan yhtään matsia vieraissa ja viimeisimmät kaksi päättyi Mönchengladbachia ja Dortmundia vastaan tylysti yhteismaalierolla 1-8.

Mitä poissaoloihin tulee, on pitkäaikaispotilaan Florian Wirtzin lisäksi Patrik Schick isoin nimi kotijoukkueen puolelta. Tässä kohtaa on kuitenkin syytä huomioida, että Schick ei missään nimessä ole tällä kaudella yltänyt toivotulle tasolle. Stuttgartilla tilanne on huomattavasti heikompi, kun reissusta on jäänyt sivuun muun muassa Konstantinos Mavropanos, Borna Sosa, Silas ja Wataru Endo. Kaikki avauksen pelaajia ja vieläpä isossa roolissa.

VfB Stuttgart_int

@VfB_int
Wataru #Endo was taken to hospital last night with suspected concussion, where he spent the night without further complications. He will leave hospital during the course of the day but will miss Saturday's match against @bayer04_en.

Get well soon, Captain! 🙏

#VfB

Monesti on päässyt tällä kaudella iskemään kiinni Leverkusenin ahdinkoon, mutta nyt suunta on muuttunut. Kotona nykyvireellä pahoista poissaoloista kärsivää Stuttgartia vastaan Leverkusenin -1,0 tasoitus maistuu erittäin hyvin. Tämä siis tarkoittaa, että tasan maalin voitolla panos palautuu ja suuremmat lukemat tuo rahaa kassaan. Toki otteluruuhkan keskellä Stuttgartille on pientä plussaa annettava yhdestä lepopäivästä enemmän, mutta valitettavasti se ei riitä voittoon saakka – Leverkusen lähtee tauolle kolmen peräkkäisen voiton saattelemana!