Bundesliiga la 12.02. klo 19:30

Leverkusen - Stuttgart

Leverkusen vyöryää neljäteen peräkkäiseen voittoon!

Bundesliigassa lauantai huipentuu Leverkusenin ja Stuttgartin väliseen taistoon. Tasoero on valtava eikä hurjalla tahdilla maaleja takova Leverkusen jätä saumoja vierailijoille. Tulivoiman osalta joukkueet on täysin eri luokassa eikä Leverkusenin ajoittain rakoileva alakerta joudu suuren paineen alle, joten rutiinisuorituksella pitäisi siis olla neljäs peräkkäinen voitto luvassa.

Voitettuaan Borussia Dortmundin edellisenä viikonloppuna vakuuttavasti lukemin 5-2, on Leverkusen enää viiden pisteen päässä sarjan kakkospaikasta. Maalinteon kanssa sarjan kärkikolmikko erottuu selvästi muista ja vaikka Leverkusen on painellut yli odottamien, voidaan tulosta odottaa myös jatkossa. Patrick Schick on ilmiliekeissä viimeisteltyään 18 maalia ja taustalta Moussa Diaby ja Florian Wirtz tarjoaa tulitukea. Edellisestä nollapelistä tosin on aikaa ja se sijoittuu aina marraskuun lopulle, mutta Stuttgartia vastaan mahdollisuus siihen on enemmän kuin loistava.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Stuttgart löytyy sijalta 17. ja sarjassa säilymisen suhteen tilanne näyttää erittäin heikolta. Bundesliigassa viimeisissä kuudessa matsissa Stuttgart on jäänyt nollille peräti viidesti ja ainoa piste tuli hännillä majailevaa Greuther Fürthia vastaan lukemin 0-0. Joukkue on tuskaillut maalinteon kanssa läpi kauden ja ennen kaikkea vieraissa pallo ei tahdo osua tolppien väliin. Kymmenessä vierasottelussa verkko on heilunut ainoastaan kuusi kertaa ja lisäksi vasta tositoimiin palannut Sasa Kalajdzic on sivussa. Alakertaan aukon jättää Waldemar Antonin poissaolo.

Vähissä on Stuttgartin mahdollisuudet. Leverkusenin nollaaminen koko matsin ajan ei tule onnistumaan ja jostain pitäisi kaivaa kadoksissa ollut maalinjyvä. Mahdollisessa tappioasemassa riskitasoja on nostettava ja Leverkusenin päästessä iskemään vastaan voi jälki olla todella rumaa. Mitä isketään kupongille? Leverkusenia tottakai! Tasoero nousee sen verran suureksi, että -1,5 tasoitus Leverkusenille kelpaa mainiosti 2,10 kertoimella!

10 euroa pelirahaa