Bundesliiga su 06.11. klo 16:30

Leverkusen - Union Berlin

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Lukas Hradeckýn Leverkusen kyntää ja Uhmapelaajat nauraa matkalla pankkiin!

Sunnuntain ensimmäisessä ottelussa kerta toisensa jälkeen kyntävä Leverkusen isännöi kierrokseen sarjakärkenä lähtevää Union Berliniä. Leverkusenin osalta kärsivällisyys alkaa olemaan loppu eikä Uhmapelaajat millään osta markkinan sille tarjoamaa selvää suosikin asemaa. Leverkusen saa toki pari päivää enemmän lepoaikaa, mutta riittääkö se? Kokoonpanotilanne selviää lähempänä ottelua, mutta näillä näkymin kummallakaan joukkueella ei ole sen suurempia huolia loukkaantumisten kanssa.

Ennen kierrosta Leverkusen löytyy sijalta 16. – melkoisesta katastrofista voidaan puhua, sillä kauteen lähdettäessä joukkue kuului rankingeissa neljän parhaan joukkoon. Ei Leverkusen toki näin surkea joukkue ole mitä sijoitus antaa ymmärtää, mutta tällä hetkellä pettymyksiä tulee kerta toisensa jälkeen. Xabi Alonso oli valmentajana hieman kyseenalainen hankinta eikä toistaiseksi ole tullut toivottua tulosta. Voitettuaan sarjajumbo Schalken Leverkusen on Bundesliigassa ja Mestarien liigassa kuudesta ottelusta hävinnyt kolme ja loput matsit on päättynyt tasapeliin.

VOITA 30€ ENGLANNILLA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Englanti kohtaa Senegalin ensimmäisessä kuoleman ottelussa.

Kerroin oli 1,50 – nyt se on 30.00!

LYÖ VETO ENGLANNILLE

Bayer 04 Leverkusen

@bayer04_en
🎙️ Hradecky: "We have achieved the minimum goal. When the Europa League games start in February, we'll be there. We are happy about that, especially in the current difficult phase."

#B04CLU

Union edelleen sinnittelee kärkipaikalla kierrokseen lähdettäessä. Vaikka Bayern todennäköisesti kiilaa pian ohi, on Union onnistunut pitämään korkean suoritustason läpi kauden. Hyökkäys kaivaa kuin ihmeen kaupalla kerta toisensa jälkeen maalin tai pari samalla kun puolustus on aivan sarjan parhaimmistoa. Viime kierroksella tappio oli erittäin lähellä Mönchengladbachia vastaan, mutta niin vain Union nousi tasoihin 79 minuutin osumalla ja ratkaisi voiton ajassa 90+7.

Bundesliga English

@Bundesliga_EN
97th minute winner 😵 from @FCUnion_en zips the Köpenick club back to the top of the Bundesliga. ⏫

#FCUBMG | #Bundesliga | #MD12

Leverkusen pelasi tiistaina ja Union puolestaan torstaina, joten rasituksesta miinukset menee vierailla. Siitä huolimatta matsi on Uhmapelaajien papereissa äärimmäisen tasainen ja 1,77 kertoimella isketään ilomielin lapulle tuplamahdollisuus – tasapeli tai Union Berlin. Suora vierasvoitto voisi myös olla paikallaan, mutta maaliodottama jää todella matalalle Leverkusenin takkuavan hyökkäyksen ja Unionin rautaisen alakerran ansiosta, joten tasapelin todennäköisyys nousee varsin korkealle.