Bundesliiga su 14.04. klo 18:30

Leverkusen - Werder Bremen

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Vihdoin ja viimein valta vaihtuu – Leverkusenista tulee sunnuntaina Bundesliigan uusi mestari!

Bundesliigassa viikonlopun odotetuin matsi nähdään viimeisenä, kun Leverkusen yrittää päättää Bayern Munchenin ikuisuuden kestäneen mestaruusputken – vaikka isännät tämän matsin jollain töpeksisi, tulee mestaruus ennemmin tai myöhemmin. Vastaan asettuu Werder Bremen, joka kuuluu sarjan alempaan keskikastiin. Sen lisäksi vieraat ei parhaalla rosterilla pääse operoimaan, joten sävelet on varsin selvät.

*Tsekkaa tästä huhtikuun 2024 kuumimmat vedonlyöntibonukset!

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Bayern piti lauantain voitolla vielä teoreettisesti mestaruustaiston elossa, mutta Leverkusenilla on nyt mahdollisuus laittaa mestaruusjuhlat käyntiin, vaikka matseja toki on vielä viisi jäljellä. Motivaatiota isäntien leiristä löytyy jatkossakin, sillä niin älyttömältä kuin se kuulostaa, on Leverkusen edelleen tämän kauden osalta tappioitta kaikissa kilpailuissa. Vahvat esitykset jatkui torstaina, kun West Ham kaatui varsin yksipuolisen paineistuksen jälkeen lukemin 2-0.

Bayer 04 Leverkusen

@bayer04_en
💬 #Alonso: "The most important thing is that we can celebrate something after the game. It's a special moment for the club. Of course we need a good pitch afterwards, we still have a few games left in the BayArena. But the fans deserve to celebrate."

#B04SVW #Bundesliga |…

Bremen on vielä varsin tukevasti putoamistaiston yläpuolella, joten kyseessä on lähinnä hyvä mahdollisuus pullistella lihaksia ja yrittää olla ensimmäinen joukkue joka Leverkusenin kaataa. Lähtökohdat ei kuitenkaan ole erityisen suotuisat, sillä viime aikoina onnistumiset on jääneet vähiin eikä tasaisista otteluista ole tullut pisteitä. Lisäksi vieraiden kokoonpanotilanne on melkoinen arvoitus, sillä Marco Friedl, Anthony Jung, Jens Stage, Amos Pieper, Skelly Alvero, Niklas Stark sekä Justin Njinmah ovat ainakin sivussa. Sen lisäksi hyökkääjä Marvin Duckschin pelikunto on epävarma.

SV Werder Bremen EN

@werderbremen_en
🗣️ Ole Werner on the draw against Frankfurt:

"It was a good game, particularly with how the boys defended and put their bodies on the line. The point came at a price when you consider the suspensions and injuries, but it's given us a good momentum."

#werder #b04svw

Sen lisäksi että Leverkusenilla on motivaatio huipussaan, lisää vieraiden poissaolohuolet jo valmiiksi valtavaa tasoeroa. Leverkusenilla sen sijaan ei pitäisi olla ainakaan merkittäviä poissaolijoita ja lisäksi laatua löytyy myös penkiltä runsaasti – näistä lähtökohdista otetaan lapulle kotivoittoa -2,0 maalin tasoituksella. Tasan kahden maalin kotivoitolla saadaan panos takaisin, mutta ei varsinaisesti yllättäisi mikäli isännät innostuisi mättämään maaleja oikein urakalla kotiyleisön edessä, sillä tunnelma stadionilla tulee olemaan huikea.