Bundesliiga la 17.09. klo 16:30

Leverkusen - Werder Bremen

Onko Hradeckýn kipparoima miehistö jälleen ongelmissa? Runsasmaalisuudelle on tarjolla herkullisia kertoimia!

Lauantaille on maistuvaa betsiä tarjolla, kun pahasti alisuorittanut Leverkusen kohtaa pirteästi kauden aloittaneen Werder Bremenin. Vaikka pistesaldo kertoo karua kieltä kotijoukkueen alkukaudesta, on se joka tapauksessa edelleen selvä suosikki. Bremen on kuitenkin näyttänyt osaamistaan hyökkäyssuuntaan, joten helpolla Lukas Hradecký ei tule pääsemään kotijoukkueen maalilla.

Kuuden kierroksen jälkeen Leverkusenilla on kasassa vasta neljä pistettä. Puolustuspelaamisen kanssa on ollut ongelmia, mutta myös suurimmaksi aseeksi toivottu tulivoimainen hyökkäys on pettänyt pahemman kerran. Mestarien liigan puolella Leverkusen sai paljon kaivatun voiton Atletico Madridia vastaan ja ennen kaikkea nollapeli oli Hradeckyn kipparoimalle miehistölle iso onnistuminen.

ILMAISKIERROSFANIT HUOMIO!

Uusi Wisho-kasino lyö tiskiin huiman tarjouksen!

Lyö sisään kaksi depoa ja saat heti yhteensä 350 ilmaiskierrosta! Aikamoista!

NÄIN SAAT SUPEREDUN

Leverkusenilta laatua löytyy vaikka ja kuinka, joten esimerkiksi viime kaudella verkkoja tiuhaan tahtiin venyttäneen Patrik Schickin maalihanat todennäköisesti aukeaa pian – paikoille pääsemisessä ei ole ollut ongelmaa. Lisäksi Callum Hudson-Odoi on hyvä lisäys isäntien hyökkäysarsenaaliin.

Bremenin kausi on alkanut lupaavasti, sillä pistesaldo näyttää jo kymmentä ja heti kauden alkuun tehoja on löytynyt runsaasti. Maaleja on syntynyt peräti 12 kappaletta, vaikka viime kierroksella sarjanousija joutui pettymään, kun heikkotasoinen FC Augsburg ryösti pisteet lukemin 0-1. Piste oli kuitenkin tarjolla, mutta lopussa nähtiin hieman erikoinen ratkaisu, kun Marvin Ducksch kävi missaamassa pilkun, vaikka viheriöltä olisi löytynyt maalipörssin kärkipaikan jakava Niclas Füllkrug, joka on tällä kaudella jo kahdesti rankkarin upottanut.

Poissaolojen suhteen suuria huolia ei pitäisi olla kummallakaan, mutta yksi nimi on hyvä nostaa molemmilta puolilta – Leverkusenilta Exequil Palacios on sivussa keskikentältä, kuten myös vierasjoukkueen Leonardo Bittencourt. Leverkusenilla ei myöskään oikein ole varaa kierrättää, sillä surkean alkukauden jälkeen uusi pistemenetys tähän väliin olisi katastrofi.

Tähän matsiin yli 3,0 maalia on yksi viikonlopun maistuvimmista tarjouksista ja ansaitsee kunnon panoksen. Osumaan vaaditaan neljä maalia ja kolmella saadaan panos takaisin. Kummankaan osapuolen alakerta ei ole vielä kehuja kerännyt ja Leverkusenille tarjolla on jälleen yksi loistava mahdollisuus saada ketsuppipullo kunnolla auki.

Kertoimet ottelulleLeverkusen - Werder Bremen17.09.2022

10 euroa pelirahaa