Bundesliiga la 17.09. klo 16:30

Leverkusen - Werder Bremen

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-icon

Onko Hradeckýn kipparoima miehistö jälleen ongelmissa? Runsasmaalisuudelle on tarjolla herkullisia kertoimia!

Lauantaille on maistuvaa betsiä tarjolla, kun pahasti alisuorittanut Leverkusen kohtaa pirteästi kauden aloittaneen Werder Bremenin. Vaikka pistesaldo kertoo karua kieltä kotijoukkueen alkukaudesta, on se joka tapauksessa edelleen selvä suosikki. Bremen on kuitenkin näyttänyt osaamistaan hyökkäyssuuntaan, joten helpolla Lukas Hradecký ei tule pääsemään kotijoukkueen maalilla.

Kuuden kierroksen jälkeen Leverkusenilla on kasassa vasta neljä pistettä. Puolustuspelaamisen kanssa on ollut ongelmia, mutta myös suurimmaksi aseeksi toivottu tulivoimainen hyökkäys on pettänyt pahemman kerran. Mestarien liigan puolella Leverkusen sai paljon kaivatun voiton Atletico Madridia vastaan ja ennen kaikkea nollapeli oli Hradeckyn kipparoimalle miehistölle iso onnistuminen.

markstats bot

@markstatsbot
Leverkusen 2 : 0 Atletico

▪ xG: 2.26 - 0.95
▪ xThreat: 1.42 - 1.42
▪ Possession: 44.7% - 55.3%
▪ Field Tilt: 35.8% - 64.2%
▪ Def Line Height: 39.1 - 50.0

#msbot_ucl #ucl

Leverkusenilta laatua löytyy vaikka ja kuinka, joten esimerkiksi viime kaudella verkkoja tiuhaan tahtiin venyttäneen Patrik Schickin maalihanat todennäköisesti aukeaa pian – paikoille pääsemisessä ei ole ollut ongelmaa. Lisäksi Callum Hudson-Odoi on hyvä lisäys isäntien hyökkäysarsenaaliin.

Bremenin kausi on alkanut lupaavasti, sillä pistesaldo näyttää jo kymmentä ja heti kauden alkuun tehoja on löytynyt runsaasti. Maaleja on syntynyt peräti 12 kappaletta, vaikka viime kierroksella sarjanousija joutui pettymään, kun heikkotasoinen FC Augsburg ryösti pisteet lukemin 0-1. Piste oli kuitenkin tarjolla, mutta lopussa nähtiin hieman erikoinen ratkaisu, kun Marvin Ducksch kävi missaamassa pilkun, vaikka viheriöltä olisi löytynyt maalipörssin kärkipaikan jakava Niclas Füllkrug, joka on tällä kaudella jo kahdesti rankkarin upottanut.

Bundesliga English

@Bundesliga_EN
"Gikiewicz the hero!" 🦸‍♂️

The @FCA_World goalkeeper saved the day in the dying embers of #SVWFCA to take all three points back home. 🎒🏡

#Bundesliga | #MD6

Poissaolojen suhteen suuria huolia ei pitäisi olla kummallakaan, mutta yksi nimi on hyvä nostaa molemmilta puolilta – Leverkusenilta Exequil Palacios on sivussa keskikentältä, kuten myös vierasjoukkueen Leonardo Bittencourt. Leverkusenilla ei myöskään oikein ole varaa kierrättää, sillä surkean alkukauden jälkeen uusi pistemenetys tähän väliin olisi katastrofi.

Bayer 04 Leverkusen

@bayer04_en
💬 #Seoane: „There is no ranking of importance in games, whether in the @Bundesliga_EN or the @ChampionsLeague. The next game is always the most important."

🔜 #B04SVW | #Bayer04 | #Werkself

Tähän matsiin yli 3,0 maalia on yksi viikonlopun maistuvimmista tarjouksista ja ansaitsee kunnon panoksen. Osumaan vaaditaan neljä maalia ja kolmella saadaan panos takaisin. Kummankaan osapuolen alakerta ei ole vielä kehuja kerännyt ja Leverkusenille tarjolla on jälleen yksi loistava mahdollisuus saada ketsuppipullo kunnolla auki.