to 11.04. klo 22:00

Leverkusen - West Ham

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Leverkusenin kone ei osoita hyytymisen merkkejä! Kaatuuko torstaina viime kauden euromestari?

Bundesliigan mestaruuteen mahdollisesti viikonloppuna viilettävä Bayer Leverkusen isännöi torstaina Eurooppa-liigan puolivälierien ensimmäisessä osaottelussa hallitsevaa Konferenssiliigan mestaria West Hamia. Xabi Alonson käskyttämä kotijoukkue on tällä hetkellä kenties koko Euroopan kuumin joukkue ja eiköhän West Hamkin tästä saa osviittaa.

*Tsekkaa tipsin lopusta, miten voit saada depobonarin ja 20€ ilmaisvedon!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Leverkusen ei ole vielä tällä kaudella joutunut yhdessäkään pelissä tappiota kärsimään. Edellisellä kierroksella käytiin pariinkin otteeseen Qarabagin kanssa lähellä, mutta Alonson suojatit kuitenkin kaivoivat väkisin tiensä jatkoon. Florian Wirtzin tähdittämä hyökkäys on ollut keväällä maagisella pelipäällä ja eiköhän reppu heilu torstainakin BayArenalla.

Bayer 04 Leverkusen

@bayer04_en
The #UEL journey continues on Thursday...

#B04WHU #aCROSSeurope | #Bayer04 #Werkself


Adam Hlozek ja Nathan Tella joutuivat viikonlopun Union Berlin-matsissa lasarettiin. Lukas Hradecky jatkanee penkillä, kun Matej Kovar on pelannut cup-matsit. Alphonse Areola on lasaretissa David Moyesin ryhmästä ja Jarrod Bowenin tilannekaan ei näytä lainkaan hyvältä torstain suhteen. Edson Álvarez on pelikiellossa.

Reilusti parempi Leverkusen saa peliä -1:n aasialaisella tasoituksella. West Hamilla tulee Bowenin viimeistelyä ikävä ja on vaikea nähdä Hammersin puolustuksen kestävän koko 90-minuuttista superformissa liitävän isännän rummutusta. Leverkusen-menestyksissä on aika paljonkin ilmaa, mikä näkyy myös panoksessa.

Eksklusiivinen ilmaisveto ja pelikassan tuplaus!

Novibet on uusi tuttu joka tarjoilee Uhmapelaajille eksklusiivista bonusta heti kärkeen. Varsin kelvollisella kierrätysvaatimuksella varustettu depobonari saa kaverikseen 20€ ilmaisvedon meidän kauttamme!

Toimi näin:

1. Siirry Novibetille TÄSTÄ!
2. Avaa pelitili ja talleta 20-100€, saat 40-200€ pelirahaa + 20€ ilmaisvedon
3. Lyö veto Leverkusen -1 haluamallasi panoksella
4. Bonuksella on 5x kierrätysvaatimus min. 1.50 kertoimella

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.