Bundesliiga la 22.10. klo 16:30

Leverkusen - Wolfsburg

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Lukas Hradeckýn kipparoima Leverkusen on valtavissa ongelmissa! Surkean jakson jatkumiselle tarjoillaan maistuvia kertoimia!

Lauantaina kriisijoukkueeksi vajonnut Leverkusen isännöi niin ikään heikosti esiintynyttä Wolfsburgia. Kotiyleisön edessä Leverkusen on edelleen selvä suosikki, vaikka tämän kauden ja ennen kaikkea viimeisimpien otteiden jälkeen sitä ei oikein haluaisi myöntää suosikiksi missään tilanteessa. Isäntien materiaalista on vielä hurjan paljon otettavissa irti, mutta pitkä on matka kauden alla povattuihin kärkikahinoihin.

Wolfsburgin alkukausi on monella mittarilla ollut huono, mutta siitäkin huolimatta se on onnistunut raapimaan pisteitä paremmin kasaan kuin Leverkusen. 10 kierrokseen Wolfsburgin maaliero on 11-17 ja myös maaliodottamat on aikalailla täysin samoissa lukemissa. Nyt Bundesliigassa on alla kolme tappiotonta ottelua, mikä antaa hieman uskoa siitä, että parempaa voisi olla luvassa – toki maksimaaliseen testiin vieraat ei ole joutunut.

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Highroller-kasino tarjoaa myös pienemmällä kassalla operoiville makuisan aloituspaketin. Jo 20 euron talletuksella saat 200 käteiskierrosta.

Ei kierrätyksiä ja voitot suoraan pankkitilille!

PELAA

VfL Wolfsburg EN/US 🇬🇧 🇺🇸

@VfLWolfsburg_EN
🛑 FINAL

Well what a match @borussia_en 👏 😅

Both teams share the spoils in a fantastic showcase of football. End to end stuff and great goals on either end.

Marmoush with a stunning equalizer!
___
2-2 #WOBBMG
#VfLWolfsburg 🟢⚪️

Xabi Alonson otettua pesti Leverkusenin päävalmentaja avausottelu Schalkea vastaan oli lupauksia herättävä, mutta kuten vastustajasta pystyi päättelemään, ei sen pidempiä johtopäätöksiä kannata siitä ottelusta vetää. Kyseisen matsin jälkeen alla on kaksi ottelua Bundesliigassa ja Mestarien liigassa – yhteensä maaleissa Leverkusen on ottanut turpaan 1-8 ja peliesitykset on ollut myös surkeita.

Leverkusenin materiaalilla 10 otteluun kahdeksan pistettä on äärimmäisen huono suoritus valmentajasta riippumatta. Ajoittaisia valonpilkahduksia on näkynyt ja ennen kaikkea oikealla laidalla kaksikko Moussa Diaby ja Jeremie Frimpong pystyy rakentamaan paikkoja, mutta se ei lohduta kun viimeistely ontuu ja oma pääty rakoilee jatkuvasti.

Bayer 04 Leverkusen

@bayer04_en
🗯️ @XabiAlonso: "We are the ones that have to accept the situation - nobody is going to help us with that! There are no excuses. We all carry this responsibility. Myself as the coach, the players, the staff."

#SGEB04 5:1 | #Bayer04

Poissaolijoita kotijoukkueelta ovat muun muassa pelikiellossa oleva Piero Hincapie ja loukkaantumisten vuoksi ainakin Exequiel Palacios ja Karim Bellarabi. Vierailta puuttuu ainakin Patrick Wimmer sekä Bartol Franjic.

Ei vieraatkaan varsinaisesti sytytä, mutta kertoimissa ero on liian suuri ottaen huomioon Leverkusenin vaikeudet ja heikot esitykset. Wolfsburgin +0,5 tasoitukselle saadaan reippaasti päälle kakkosen kertoimia ja niinpä panokset lähtee vieraille.