la 25.08. klo 21:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Ligue 1: Amiens – Reims | Jatkaako sarjanousija Reims huippuvirettä?

Ranskan liigan 3.ottelukierros. Sarjanousija Reims on noussut ryminällä Ranskan pääsarjaan, vieraat ovat voittaneet molemmat ottelunsa liigan kovatasoisia joukkueita vastaan. Nice kaatui vieraissa 1-0 ja toisella ottelukierroksella Lyon kaatui Reimsin kotikentällä 1-0. Pablo Chavarria jatkaa siitä mihin viimekaudella jäi Ligue 2 puolella, elikkä maalien mättämistä. 30-vuotias Reimskärki upotti pallon kauden toisessa ottelussa Lyonin verkkoon ja kyseinen maali jäi ottelun voittomaaliksi.
Vierailijat voittivat viimekaudella suvereenisti Ranskan toiseksi korkeimman sarjatason eli Ligue 2, ja näin nousi Ranskan korkeimmalle sarjatasolle. Reimsillä on hyvä materiaali haastaa sarjan kaikkia joukkueita PSG:tä lukuunottamatta, myöskään vierailijoilla ei pitäisi olla yhtään poissaoloa näin kauden alkumetreillä. Xavier Chavalerin on Reimsin keskikentällä pelannut isoja minuutteja ja tehnyt viimekaudella 5 maalia, kyseisestä kaverista tullaan vielä kauden aikana kuulemaan Reimsille hyvissä merkeissä!
Kotijoukkue Amiens puolestaan on aloittanut kauden todella surkeasti, joukkue on kärsinyt kaksi tappiota ja täten pistesaldo näyttää pyöreetä nollaa. Amiens kävi häviämässä kauden ensimäisessä pelissä Lyonille lukemin 2-0, toisella kierroksella joukkue otti nuottaan kotonaan 1-2 Montepellieriltä. Amiensin kauden toistaiseksi ainoan osuman on iskenyt joukkueen kärki Moussa Konate.
Amiens oli viimekaudella Ligue 1 keskikastia ja päätti kautensa sijoituksella 13. Joukkueen tämänhetkiset näytöt povaavat seuralle vaikeita aikoja ja vielä matalempaa sijoitusta sarjataulukossa. Toki joukkuetta piristää se että Amiensin viimekauden paras maakintekijä Konate on heti onnistunut maalinteossa! Amiensilla ei myöskään pitäisi tietojen mukaan olla yhtään poissaoloa.
Bookkerit pitävät vierailijoita jonkin verran altavastaajina ilmeisesti siksi koska seura vasta nousi sarjaan mutta tämän hetkisen vireen myötä Reims on tilastollisesti selvä suosikki otteluun vaikkakin vieraina otteluun tulevat. Todennäköisesti Reims tulee olemaan ottelussa niskan päällä ja tekee tarvittavat maalit voittaakseen ottelun sillä materiaali ja yllättäjä etu ovat vierailijoiden puolella.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ