ke 26.09. klo 20:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Ligue 1: Dijon – Lyon | Heiluvatko verkot molemmissa päissä?

Ranskan illassa kohtaavat yllättäjä Dijon ja jalkapallon suurseura Lyon.
Kotijoukkue Dijon on aloittanut kautensa loistavasti, onnistuen nappaamaan kolme voittoa kuuteen pelaamaansa peliin. Kausi starttasi loistavilla voitoilla Montepellieriä, Nantesia ja Niceä vastaan – kolmen ottelun voittoputki on kuitenkin nyt päättynyt.
Viime ottelut eivät ole olleet Dijonin vahvimpia – kaksi tappiota ja viimeisimpänä 0-0 tasapeli Reimsiä vastaan. Nykyinen vire ei aivan anna osviittaa alkukauden Dijonista, mutta joukkue oletettavasti nostaa tasoaan parantaen viimeistelyään.
Dijon on iskenyt kuitenkin kohtuullisen hyvin maaleja ja maaliero onkin kolme osumaa plussalla (9:6). Julio Tavares on kotijoukkueen paras maalintekijä kolmella osumallaan, myös Jules Keita on ollut kelpovireessä.
Dijon onkin yllättänyt positiivisesti verrattuna viime kauteen, etenkin maalinteon osalta. Peliin on löytynyt sekä lisää syvyyttä että parempaa viimeistelyä ja kotijoukkueelta sopii jatkossa odottaa maalirikkaita otteluita.
Vierasjoukkue Lyon vuorostaan alkaa tavoittamaan omaa tasoaan, 4-2 voitto Marseillesta oli iso tasonnosto ja joukkueen tähdet saivat loistavia onnistumisia tulevia pelejä ajatellen. Sarjataulukossa vieraat ovat Dijonin kanssa tasapisteissä ja molemmilla joukkueilla on plakkarissa 10 pistettä. Kuuteen otteluun maaliero on plussalla neljän täysosuman verran (10:6).

Lunasta 50€ riskitön veto Expektille – ei kierrätysvaatimuksia

Lyö 50€ riskitön veto – voitot heti kotiutettavissa

Bertrand Traore onnistui kaksi kertaa Marseillea vastaan, mikä varmasti vapautti nuoren hyökkääjän peliä. Nabil Fekir iski myös maalin edellisessä ottelussa ja maaliputki onkin tällä hetkellä kolmen ottelun mittainen.
Lyonin laaja maalintekoarsenaali on alkanut viimein tahmean alkukauden jälkeen tekemään tulosta ja nyt vastus helpottuu roimasti.
Laskukautta elävän Dijonin haaste on kova, kun vieraaksi saapuu loistavaa nousukautta viettävä Lyon. Vieraat tuskin lähtevät käyttämään suurta rotaatiota, sillä joukkueen tähtien maalintekovire on yltymässä. Näin penkiltä aloittaminen saattaisi kostautua Lyonille myöhemmin.
Vieraat tulevat määräämään ja rytmittämään pelin tahdin, Dijonin vuorostaan on nostettava todella paljon tasoa ja kotipyhätössä maalin tekeminen on mahdollista.
Lyonin tämänhetkinen vire povaa maalirikasta ottelua ja yli 2,5 maalia vieraille irtoaa loistavalla kertoimella.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ