Lille - AS Monaco

pe 15.03. Klo 21:45

AS Monaco on parantanut – Lillessä maalisadetta tiedossa?

Vetovihjeet ja parhaat kertoimet

Lille ja AS Monaco kohtaavat perjantaina Ranskan Ligue 1 -kamppailussa. Joukkueet ovat sarjataulukon vastakkaisissa päissä, kun Lille on toisena, ja Monaco majailee sarjataulukon sijalla 17.

Lille kiinni Mestarien liiga -paikassa

Kauden alkaessa moni ei olisi uskonut, että Lille olisi tässä vaiheessa kautta toisena ja Monaco taistelemassa sarjapaikastaan. Lille on kuitenkin pelannut erittäin iloista ja nopeaa jalkapalloa, mikä on näkynyt tuloksissa.

Betsaa 10€ – saat 50€ edestä ilmaisvetoja:

PSG on jo varmistanut sarjavoiton, mutta taistelu Mestarien liiga -paikoista ensi kaudelle on yhä elossa. Lillellä on seitsemän pistettä matkaa kolmannelle sijalle, joka on tällä hetkellä Lyonin hallussa. Monaco on joukkueelle hyvä vastus, sillä molemmat joukkueet pelaavat maalirikasta ja hyökkäävää jalkapalloa. Maalintekotilanteita tulee perjantaina varmasti molemmille joukkueille.

Monacossa puhaltavat uudet tuulet

Monacon kausi käynnistyi erittäin tahmeasti pelaajalegendan, Thierry Henryn johdolla. Monaco hävisi useaan otteeseen helppoja otteluita, eikä pelaaminen ollut mistään kotoisin. Tämä johti siihen, että Henry sai potkut ja tilalle tuli Leonardo Jardim, jonka luotsaamana Monaco voitti mestaruuden Ranskan pääsarjassa kaudella 2016–2017.

Managerin vaihtaminen on todella lievittänyt tuskaa ja Monaco on onnistunut nousemaan pois sarjapudotukseen johtavilta sijoilta. Pelaaminen on hiljattain ollut rohkeaa ja lähempänä sitä tasoa, jolla Monaco pystyy parhaana päivänään pelaamaan.

Molemmilta löytyy tulivoimaa

Lillen tähtihyökkääjä Nicolas Pepe on toisena maalipörssissä 17:llä osumallaan. Monacon luottokärki Radamel Falcao on vastaavasti saanut maalivireen päälle ja hän on joukkueensa tavoin nostanut viime aikoina merkittävästi tasoaan.

Molemmat joukkueet hyökkäävät aktiivisesti, eikä kumpaakaan kauheasti puolustuspelaamisesta voi kehua. Monacolla on poissaoloja, mutta kukaan sivussa olevista miehistä ei ole merkittävä menetys joukkueelle. Näillä lähtökohdilla lyödään kamppailuun ensimmäisenä pelivalintana, että molemmat joukkueet tekevät maalin. Toiseksi pelivalinnaksi nostetaan  yli 2,5 maalia ja kakkoskohteeseen lasketaan hieman panostusta.

Betsaa Speedybetille – voittorahat pankkitilille hetkessä:

Rekisteröintivapaa Speedybet tarjoaa vedonlyöntiä ilman minkäänlaista ylimääräistä säätöä. Mikä parasta, voittorahat ovat pankkitililläsi heti kohteen päätyttyä!