la 29.09. klo 21:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Ligue 1: Lyon – Nantes | Jatkuuko Lyonin maalikarkelot?

Lauantai-iltana kohtaavat kovavireinen Lyon ja alavireinen Nantes. Lyon on löytänyt uuden vaihteen peliinsä mikä näkyy tuloksissa. Voittoja on alkanut ropisemaan ja joukkue on onnistunut maalinteossa laajalla rintamalla.
Viimeisin ottelu päättyi Lyonin 0-3 vierasvoittoon Dijonia vastaan, muutamasta isosta poissaolosta huolimatta muut pelaajat astuivat maalinteon merkeissä esiin.
Moussa Dembele iski ensimmäisellä puoliajalla kaksi maalia neljään minuuttiin ja Martin Terrier viimeisteli 0-3 tuloksen. Lyon osoitti myös kyseisessä pelissä, ettei pelien ratkaisemiseen aina tarvita Memphis Depayta, Nabil Fekiriä tai Bertrand Traorea.
Lyon on tällä hetkellä kolmen ottelun mittaisessa voittoputkessa ja tilastot povaavat vahvasti sen jatkumista. Kotijoukkue on onnistunut keräämään 13 pistettä seitsemään otteluun – maaliero 13:6 hyvin plussan puolella.
Lyon on sarjataulukossa sijalla kaksi ja ensimmäisenä olevaan PSG:hen on eroa kahdeksan pistettä.

Lunasta 50€ riskitön veto Expektille – ei kierrätysvaatimuksia

Lyö 50€ riskitön veto – voitot heti kotiutettavissa

Entäpä sitten vierasjoukkue Nantes? Sarjataulukon pohjilla oleva joukkue on todella kyykännyt kauden alun. Seitsemään peliin on kertynyt vain viisi pistettä, maaliero on pakkasen puolella viiden osuman verran.
Kauden toistaiseksi ainoa voitto on irronnut Strasbourgia vastaan vieraissa, ottelu päättyi maalijuhlien jälkeen Nantesin 2-3 voittoon.
Tilastollisesti neljä tappiota, kaksi tappiota sekä yllämainittu voitto ovat heikohkoa verrattuna viime kauteen. Viime kaudella Nantes pystyi hankkimaan loistavat 52 pistettä ja yhdeksännen sijan, tällä kaudella taso on tippunut selvästi.
Vieraat tulee olemaan ongelmissa hyökkäävää Lyonia vastaan, rökäletappiota ainoa lieventävä asia on Lyonin loukkaantumiset. Kotijoukkueelta todennäköisesti pois on Nabil Fekir, Maxwel Cornet, Martin Terrier, Ferland Mendy ja Tanguy Ndombele.
Kotijoukkue on äitymässä todella kovaan vireeseen ja Nantes tulee olemaan isoissa ongelmissa Dembelen ja kumppanien kanssa. Lyon on myös pelillisesti vieraita valovuoden edellä. Viimeistely on kotijoukkueen isoin vahvuus ja kyseistä taitoa kun monella pelaajalla on, muutamat poissaolot eivät Lyonia kaada.
Vierailla maalinteko tulee tekemään tiukkaa, sillä Lyon tulee määräämään pelin tahdin. Hyökkääjät tulevat myllyttämään paljon laukauksia Nantesin päädyssä.
Lyonin kertoimet ovat alhaiset eikä ihme, sillä kyseessä on todella vahva ennakkosuosikki tähän otteluun. Kotijoukkueelle saa kumminkin hyvää kerrointa – yli 2,5 maalia ja -1,5 aasialaisella tasoituksella.
Lyon on kovassa tikissä ja tasoerot ovat joukkueiden välillä niin suuret – molemille kohteille saa siis mukavan kertoimen hyvällä valuella.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ