la 25.08. klo 16:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Ligue 2: Beziers-Lens | Jatkaako Lens voittoputkeaan?

Vierailijajoukkue Lens on pelannut koko kauden toistaiseksi päästämättä maaliakaan, sarjassa pyörähtää viides ottelukierros käyntiin. Puhutaan todella kovasta tasonnostosta sillä vielä viimekaudella seura oli putoamassa sarjaporrasta alemmas ja tällä hetkellä Lens jakaa sarjan piikkipaikkaa Metz:n kanssa. Joukkueen paketti on kasattu todella hyvin viimekaudesta!
Vierailijoiden saldo: Orleans-Lens (0-4), Lens-Red Star (1-0), Nancy- Lens (3-0), Lens-Troyes (2-0). Tilastot kertovat todella paljon! Lens:n paras maalintekijä Yannick Comis on iskenyt kolme maalia ja yhden syötön neljään peliin eli Comisin suunnalta voidaan odottaa maaleja jatkossakin sillä tämänhetkinen vire on huikea, myös nuori Thierry Ambrose on aloittanut kauden mallikkaasti ja saldona on yksi maali ja kaksi syöttöä.

Lunasta 25€ riskitön veto Olybetille – ei kierrätysvaatimuksia

Lyö 25€ riskitön veto – voitot heti kotiutettavissa

Kotijoukkue Beziers vuorostaan on pelannut hieman ailahtelevasti, saldona neljästä pelistä on kaksi voittoa ja kaksi tappiota, maaliero on vuorostaan 3:2 eli kotijoukkue ei maalinteolla mässäile. viimeisin ottelu päättyi 1-0 tappioon Paris Fc:tä vastaan vieraskentällä. Aboubakary Kante on seuran paras maalintekijä yhdellä osumallaan, Robin Taillan on hommannut kauden neljään peliin kaksi syöttöä.
Beziers nousi täksi kaudeksi Ligue 2 puolelle, suurempia hankintoja seura ei ole tehnyt eli aika keskikastin/häntäpään joukkue on kyseessä. Lauantain ottelussa Lens tulee todennäköisesti hallitsemaan isosti ottelua edellisten pelien perusteella, Lens:n puolustus tyrehdyttää Beziersin hyökkäykset ja maalintekoyritykset. Lens on erinomainen joukkue ja pystyy haastamaan Metz:n mestaruuskamppailussa ja nousussa Ranskan pääsarjaan, toki vielä on aikaista sanoa mitään mestaruudesta mutta sen verran vakuuttavia näyttöjä Lens antaa että tällä kaudella kaikki on mahdollista.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ